09 dec. 2022 | 18:56

Cum a batjocorit Meghan Markle momentul primei întâlniri cu Regina Elisabeta. Prințul Harry a fost deranjat

Știri generale
Cum a batjocorit Meghan Markle momentul primei întâlniri cu Regina Elisabeta. Prințul Harry a fost deranjat
Cum a batjocorit Meghan Markle momentul primei întâlniri cu Regina Elisabeta. Ce s-a aflat acum. Prințului Harry nu i-a plăcut.

O mulțime de oameni au urmărit, joi seară, 8 decembrie, documentarul ducilor de Sussex, difuzat pe Netflix. În al doilea episod al materialului, cuplul vorbește despre circumstanțele în care fosta actriță de la Hollywood a cunoscut-o pe regretata suverană de la Londra. Cum a batjocorit Meghan Markle momentul primei întâlniri cu Regina Elisabeta.

Harry și Meghan rememorează momentul întâlnirii cu regretata regină Elisabeta

În al doilea episod al documentarului lor de pe Netflix, Meghan Markle și Prințul Harry au relatat cum a descurs prima întâlnire cu regretata regină Elisabeta a II-a. S-a întâmplat în anul 2018. Atunci, în timp ce se aflau în taxi, fiul regelui Charles și-a întrebat partenera dacă știe să facă reverențe.

Reveranța în fața unui monarh este o tradiție care a fost păstrată, de-a lungul generațiilor, în Familia Regală. Este un gest pe care reprezentantele sexului frumos îl fac în fața monarhului aflat la putere, în semn de respect.

Din documentarul „Harry & Meghan” se înțelege foarte clar că fosta actriță de la Hollywood a crezut că totul era o glumă. Prințul Harry a explicat că, într-adevăr, soția lui nu se aștepta să fie nevoie să facă un astfel de gest.

„Bunica mea a fost primul membru senior al familiei pe care Meghan l-a întâlnit. Ea nu avea nicio idee în ce constau toate acestea. Așa că a fost un mic șoc pentru ea (reverența – n.r.)”, a spus Prințul Harry în documentar.

„Cum îi explici că trebuie să te înclini în fața bunicii tale?”

Ducesa de Sussex a explicat că nu reușea să se obișnuiască cu ideea că va trebui să facă o reverență. Fiind și americană, nu înțelegea foarte bine de ce este nevoie să respecte tradiția. Harry a recunoscut că i-a fost dificil să îi explice partenerei sale procedurile ce țineau de formalitate.

„Cum îi explici că trebuie să te înclini în fața bunicii tale? Și că ar trebui să faci reverențe, mai ales fiind american? E ciudat”, a mărturisit Prințul Harry.

Deși nu exersase nimic de felul acesta înainte de întâlnirea cu Regina Elisabeta, Meghan Markle a fost lăudată de o parte din membrii Familiei Regale pentru cum a făcut față provocărilor. În al doilea episod al documentarului Netflix, ducesa pare că l-a supărat pe partenerul ei, în încercarea de a rememora clipele respective.

Meghan Markle a recreat reverența pe care a făcut-o în fața regretatei regine Elisabeta. Numai că, modul în care a imitat gestul nu pare să-l fi mulțumit deloc pe soțul ei. Prințul Harry a părut stânjenit și și-a mutat privirea în altă parte.

Cum a batjocorit Meghan Markle momentul primei întâlniri cu Regina Elisabeta

Specialistul în limbajul corpului Jesús Enrique Rosas a explicat că atitudinea Prințului Harry a scos la iveală exact sentimentele pe care acesta le trăia. Meghan Markle încerca să descrie momentul ca fiind intens și ciudat. Soțul ei a fost, însă, deranjat de modul exagerat în care aceasta a imitat reverența.

„Uau. Lui Harry nu i-a plăcut deloc batjocura cu reverența”, s-a exprimat expertul în limbajul corpului.

Același punct de vedere a fost susținut și de autorul regal Gyles Brandreth, care a explicat, într-o intervenție televizată la postul Talk TV, că nimeni nu face o astfel de reverență în fața unui monarh. Și, cu siguranță, nimeni nu a învățat-o pe Meghan Markle să procedeze astfel, a spus autorul regal.

„Este jenant pentru că este batjocoritor. Acest tip de batjocură este urât, având în vedere că vorbim despre o diferență culturală. Este ca și cum ai face o reverență în filmul cu Albă ca Zăpada”, a spus Gyles Brandreth.

Citește și: Ce a spus Meghan Markle despre Regina Elisabeta după ce nu i s-a permis să îi fie alături în ultimele ore de viaţă, la Balmoral. „A fost o perioadă dificilă”

Așa cum se poate observa cu ușurință și în materialul foto încărcat în galeria articolului, Prințul Harry a interpretat gestul soției sale ca fiind unul nepotrivit. Pe chipul nepotului regretatei regine Elisabeta se poate citi, în mod clar, jena.

PlaySport
Fotografii RARE cu VĂDUVA lui Corduneanu! Cum arată Grațiela, femeia care a rămas singură cu 3 copii
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?! Am reconstituit orele dinainte să se îndoape cu un pumn de medicamente!
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de sora vedetei pe Instagram
Capital.ro
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Adevarul
O familie de „țepari în serie” a fugit fără să plătească din nu mai puțin de şapte restaurante în ultimul an
BZI.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Povestea bizară a familiei care se deplasează doar în patru labe. Care e explicația
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
Schimbare pentru proprietarii de terenuri din România. Legea se pregătește chiar acum
Capital.ro
”Acul cântarului ajunsese la 145 kg!” | Aurelian a reușit să slăbească zeci de kilograme: ”Asta m-a ajutat! Traseul a fost cât se poate de natural!”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CUTREMUR în POLITICA din ROMÂNIA! S-a RUPT COALIȚIA
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro