Cum a batjocorit Meghan Markle momentul primei întâlniri cu Regina Elisabeta. Prințul Harry a fost deranjat

Cum a batjocorit Meghan Markle momentul primei întâlniri cu Regina Elisabeta. Prințul Harry a fost deranjat
Cum a batjocorit Meghan Markle momentul primei întâlniri cu Regina Elisabeta. Ce s-a aflat acum. Prințului Harry nu i-a plăcut.

O mulțime de oameni au urmărit, joi seară, 8 decembrie, documentarul ducilor de Sussex, difuzat pe Netflix. În al doilea episod al materialului, cuplul vorbește despre circumstanțele în care fosta actriță de la Hollywood a cunoscut-o pe regretata suverană de la Londra. Cum a batjocorit Meghan Markle momentul primei întâlniri cu Regina Elisabeta.

Harry și Meghan rememorează momentul întâlnirii cu regretata regină Elisabeta

În al doilea episod al documentarului lor de pe Netflix, Meghan Markle și Prințul Harry au relatat cum a descurs prima întâlnire cu regretata regină Elisabeta a II-a. S-a întâmplat în anul 2018. Atunci, în timp ce se aflau în taxi, fiul regelui Charles și-a întrebat partenera dacă știe să facă reverențe.

Reveranța în fața unui monarh este o tradiție care a fost păstrată, de-a lungul generațiilor, în Familia Regală. Este un gest pe care reprezentantele sexului frumos îl fac în fața monarhului aflat la putere, în semn de respect.

Din documentarul „Harry & Meghan” se înțelege foarte clar că fosta actriță de la Hollywood a crezut că totul era o glumă. Prințul Harry a explicat că, într-adevăr, soția lui nu se aștepta să fie nevoie să facă un astfel de gest.

„Bunica mea a fost primul membru senior al familiei pe care Meghan l-a întâlnit. Ea nu avea nicio idee în ce constau toate acestea. Așa că a fost un mic șoc pentru ea (reverența – n.r.)”, a spus Prințul Harry în documentar.

„Cum îi explici că trebuie să te înclini în fața bunicii tale?”

Ducesa de Sussex a explicat că nu reușea să se obișnuiască cu ideea că va trebui să facă o reverență. Fiind și americană, nu înțelegea foarte bine de ce este nevoie să respecte tradiția. Harry a recunoscut că i-a fost dificil să îi explice partenerei sale procedurile ce țineau de formalitate.

„Cum îi explici că trebuie să te înclini în fața bunicii tale? Și că ar trebui să faci reverențe, mai ales fiind american? E ciudat”, a mărturisit Prințul Harry.

Deși nu exersase nimic de felul acesta înainte de întâlnirea cu Regina Elisabeta, Meghan Markle a fost lăudată de o parte din membrii Familiei Regale pentru cum a făcut față provocărilor. În al doilea episod al documentarului Netflix, ducesa pare că l-a supărat pe partenerul ei, în încercarea de a rememora clipele respective.

Meghan Markle a recreat reverența pe care a făcut-o în fața regretatei regine Elisabeta. Numai că, modul în care a imitat gestul nu pare să-l fi mulțumit deloc pe soțul ei. Prințul Harry a părut stânjenit și și-a mutat privirea în altă parte.

Cum a batjocorit Meghan Markle momentul primei întâlniri cu Regina Elisabeta

Specialistul în limbajul corpului Jesús Enrique Rosas a explicat că atitudinea Prințului Harry a scos la iveală exact sentimentele pe care acesta le trăia. Meghan Markle încerca să descrie momentul ca fiind intens și ciudat. Soțul ei a fost, însă, deranjat de modul exagerat în care aceasta a imitat reverența.

„Uau. Lui Harry nu i-a plăcut deloc batjocura cu reverența”, s-a exprimat expertul în limbajul corpului.

Același punct de vedere a fost susținut și de autorul regal Gyles Brandreth, care a explicat, într-o intervenție televizată la postul Talk TV, că nimeni nu face o astfel de reverență în fața unui monarh. Și, cu siguranță, nimeni nu a învățat-o pe Meghan Markle să procedeze astfel, a spus autorul regal.

„Este jenant pentru că este batjocoritor. Acest tip de batjocură este urât, având în vedere că vorbim despre o diferență culturală. Este ca și cum ai face o reverență în filmul cu Albă ca Zăpada”, a spus Gyles Brandreth.

Citește și: Ce a spus Meghan Markle despre Regina Elisabeta după ce nu i s-a permis să îi fie alături în ultimele ore de viaţă, la Balmoral. „A fost o perioadă dificilă”

Așa cum se poate observa cu ușurință și în materialul foto încărcat în galeria articolului, Prințul Harry a interpretat gestul soției sale ca fiind unul nepotrivit. Pe chipul nepotului regretatei regine Elisabeta se poate citi, în mod clar, jena.

Urmăriți Playtech.ro și pe