Cum a apărut soția lui Adrian Mutu la un magazin Lidl. Sandra Mutu a atras toate privirile FOTO EXCLUSIV

de: Manolică Anca
14 04. 2023

Cum sărbătorile de Paște se apropie cu pași repezi, românii iau la pas magazinele pentru a face cumpărăturile necesare pentru masa festivă. Nici soția lui Adrian Mutu nu se lasă mai prejos, fiind surprinsă recent de către fotoreporterii Playtech Știri la un magazin Lidl din Capitală. Apriția sa a atras toate privirile celor din jur!

Soția lui Adrian Mutu, apariție de senzație la cumpărături

Adrian Mutu se află la cel de-al treilea mariaj și pare că și-a găsit liniștea în brațele bănățencei Sandra Bachici. De mai bine de opt ani de zile, fostul internațional trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Sandra Bachici, care i-a dăruit cel de-al patrulea copil, pe Tiago.

Superba parteneră a antrenorului de la Rapid este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase soții de fotbaliști, dar și o familistă convinsă. La 29 de ani, ea este o soție devotată și o mamă grijulie și atentă cu tot ceea ce ține de casă și familie.

Sandra Mutu a atras toate privirile

Frumoasa brunetă a fost Miss România 2010, pe când avea doar 17 ani, însă a renunțat la cariera de model pentru a-și întemeia o familie cu Adrian Mutu. Chiar și asa, Sandra își păstrează forma fizică de invidiat, care atrage toate privirile celor din jur.

Recent, ea a fost surprinsă de fotoreporterii Playtech Știri la un magazin Lidl din Capitală, aproape de zona în care locuiește, acolo unde venise să facă ceva cumpărături, cel mai probabil, pentru masa de Paște.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri mulați, cu o cămașă animal print și o capă neagră pe deasupra, bruneta a pornit la shopping alături de mama sa, ambele stârnind invidia celor din jur pentru felul în care arată. Vezi imagini în Galeria FOTO a articolului.

Cum a cerut-o briliantul în căsătorie pe Sandra

În cartea autobiografică pe care a lansat-o, Adrian Mutu a vorbit, printre altele, și despre modul în care a cerut-o de soție pe frumoasa Sandra. Fostul jucător de fotbal a dezvăluit că se afla  în cantonament în Turcia, în stațiunea Belek, cu formația indiană Pune City, când s-a întâmplat.

„Am întrebat-o pe Sandra dacă poate veni în Belek, dimineață aveam antrenament, după ora 20:00 ne puteam vedea. Cred că era ora două noaptea când am luat o sticlă de șampanie și mi-am făcut curaj, deși la început nu aveam de gând, în lipsa unui inel.

Știți cum e finalul de august, spre dimineață, la Belek, pe plajă? A fost un moment magic, am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea: mi-a răspuns că da, ne-am iubit”, a dezvăluit Mutu.

Citește și: Cu câți bani și-a vândut Adi Mutu secretele căsniciilor sale. „M-a luat cu leșin”. Fostul fotbalist a pus mâna pe o sumă frumușică