Cum a apărut îmbrăcată Andreea Raicu. Ce nemulțumire au avut fanii vedetei

Cum a apărut îmbrăcată Andreea Raicu. Ce nemulțumire au avut fanii vedetei
Andreea Raicu este invidiată la cum arată la 43 de ani

La cei 43 de ani ai săi, Andreea Raicu arată foarte bine. Fanele vedetei pot fi chiar geloase pentru modul cum arată. Recent vedeta a pozat nud, iar reacțiile au fost pe măsura ipostazelor surprinse de camera foto. După ipostaza nud, vedeta a mai publicat câteva poze în costum de baie. Numai că de data asta reacțiile au fost de nemulțumire din partea fanilor.

Andreea Raicu este invidiată la cum arată la 43 de ani

Una din cele mai elegante vedete din showbizul românesc, Andreea Raicu este invidiată de mai tinerele sale colege și de fane. Recent pozele nud publicate pe contul său de Instagram au generat adevărate rafale de comentarii laudative la adresa ei. În contrapunct cu pictorialul incendiar Andreea Raicu a mai postat, tot pe Instagram, poze cu ea la prima oră a dimineții, fără machiaj și fără alte retușuri. Dacă mai era nevoie, Andreea a demonstrat că și fără machiaj este o femeie într-adevăr frumoasă. (vezi aici)

”Așa arăt eu când mă trezesc dimineața! O altă minciuna ca multe pe care le vezi pe Instagram și care te frustrează pentru că simți că nu ești la fel de frumoasă, perfectă, radiantă ca femeile pe care le urmărești. Daca simți asta și când te uiți la fotografiile cu mine, te rog, da swipe left ca să vezi realitatea.

Nu cred că se trezește nimeni ca în reviste sau pe Instagram. Eu mă trezesc uneori cu ochii umflați de la oboseală sau mai știu eu ce altceva și am învățat să fiu ok cu asta. Nu am fost mereu. Presiunea de a arăta mereu bine, e peste tot și e ca un bolovan de 100 kg pe care îl cari după tine în fiecare moment. Cum e? Epuizant, nu?” a scris Andreea Raicu.

Vedeta în costum de baie, criticată de fane

Se pare că-i merge bine Andreei, pentru că nu există zi în care să nu posteze câte ceva pe Instagram. Aflată într-o binemeritată vacanță, la malul mării, Andreea Raicu a decis să le mai arate câte ceva fanilor. Numai că aceștia s-au cam supărat, motivul invocat de aceștia a fost că Andreea Raicu, în descrierea superbului costum de baie, a decis să o facă în engleză.

Fanele iritate i-au reproșat acest lucru, deoarece vroiau să afle de unde și-a procurat vedeta superbul costum de baie. Dacă va ține cont pe viitor de doleanța acestora, rămâne de văzut. Ceea ce se știe și se vede, este că Andreea Raicu la cei 43 de ani, arată mai bine ca oricând.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI