Cum a apărut fata Monicăi Gabor la absolvirea clasei a 8-a. Irina Columbeanu a atras privirile colegilor

Cum a apărut fata Monicăi Gabor la absolvirea clasei a 8-a. Irina Columbeanu  a atras privirile colegilor
Cum a apărut fata Monicăi Gabor la absolvirea clasei a 8-a. Irina Columbeanu a atras privirile colegilor

Irina Columbeanu a terminat clasa a 8-a, iar imaginile cu ea au făcut senzație pe internet, mai ales că micuța a dispărut din spațiul online de ceva timp.

Cum a apărut fata Monicăi Gabor la absolvirea clasei a 8-a

Micuța s-a mutat alături de mama ei în Statele Unite ale Americii și a trecut acum prin emoții mari, iar asta pentru că Irina tocmai a absolvit clasa a 8-a.

Departe de tatăl ei, Irinuca începe să crească și să devină o adevărată domnișoară. Mândru de fiica lui, Irinel Columbeanu a postat câteva fotografii cu ea pe rețelele sociale.

La eveniment, ea a purtat un sacou în carouri și o fustă, cu un tricou negru. Și-a prins de gât o ghirlandă, iar în brațe a ținut un buchet de trandafiri roșii. Acum, Irina urmează să meargă la liceu, iar Monica Gabor și Mr Pink vor avea o sarcină grea, asta pentru că fetița lui Irinel Columbeanu devine adolescentă, o perioadă cunoscută ca fiind dificilă în viața părinților, dar și a copiilor.

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV.

Monica Gabor, mesaj pentru cei doi copii ai săi

În urmă cu o săptămână, Monica Gabor a postat o fotografie cu fiica ei și fiul ei vitreg. Cei doi se înțeleg de minune.

“Copiii noștri au nevoie mai mult de timp cu noi, decât de cadourile pe care le cumpărăm pentru ei. Irina și Antony vreau ca niciodată să nu uitați cât de speciali sunteți pentru mine. Mi-ați făcut viața mai bună în toate modurile posibile”, a scris Monica la o fotografie cu cei doi copii ai săi.

În plus, ea a postat mai multe imagini cu fiica ei, care a devenit o domnișoară în toată regula și chiar a moștenit de la mama ei conformația. Irinuca are picioarele lungi, la fel ca Monica și devine din ce în ce mai frumoasă.

”Draga mea fiică, ești bucuria mea, mândria mea, ești totul pentru mine/ Sunt binecuvântată că îți sunt mamă”, sunt câteva dintre mesajele pe care Monica i le-a transmis fiicei sale pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI