13 iun. 2021 | 21:46

Cum a apărut fata Monicăi Gabor la absolvirea clasei a 8-a. Irina Columbeanu a atras privirile colegilor

Monden
Cum a apărut fata Monicăi Gabor la absolvirea clasei a 8-a. Irina Columbeanu  a atras privirile colegilor
Cum a apărut fata Monicăi Gabor la absolvirea clasei a 8-a. Irina Columbeanu a atras privirile colegilor

Irina Columbeanu a terminat clasa a 8-a, iar imaginile cu ea au făcut senzație pe internet, mai ales că micuța a dispărut din spațiul online de ceva timp.

Cum a apărut fata Monicăi Gabor la absolvirea clasei a 8-a

Micuța s-a mutat alături de mama ei în Statele Unite ale Americii și a trecut acum prin emoții mari, iar asta pentru că Irina tocmai a absolvit clasa a 8-a.

Departe de tatăl ei, Irinuca începe să crească și să devină o adevărată domnișoară. Mândru de fiica lui, Irinel Columbeanu a postat câteva fotografii cu ea pe rețelele sociale.

La eveniment, ea a purtat un sacou în carouri și o fustă, cu un tricou negru. Și-a prins de gât o ghirlandă, iar în brațe a ținut un buchet de trandafiri roșii. Acum, Irina urmează să meargă la liceu, iar Monica Gabor și Mr Pink vor avea o sarcină grea, asta pentru că fetița lui Irinel Columbeanu devine adolescentă, o perioadă cunoscută ca fiind dificilă în viața părinților, dar și a copiilor.

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV.

Monica Gabor, mesaj pentru cei doi copii ai săi

În urmă cu o săptămână, Monica Gabor a postat o fotografie cu fiica ei și fiul ei vitreg. Cei doi se înțeleg de minune.

“Copiii noștri au nevoie mai mult de timp cu noi, decât de cadourile pe care le cumpărăm pentru ei. Irina și Antony vreau ca niciodată să nu uitați cât de speciali sunteți pentru mine. Mi-ați făcut viața mai bună în toate modurile posibile”, a scris Monica la o fotografie cu cei doi copii ai săi.

În plus, ea a postat mai multe imagini cu fiica ei, care a devenit o domnișoară în toată regula și chiar a moștenit de la mama ei conformația. Irinuca are picioarele lungi, la fel ca Monica și devine din ce în ce mai frumoasă.

”Draga mea fiică, ești bucuria mea, mândria mea, ești totul pentru mine/ Sunt binecuvântată că îți sunt mamă”, sunt câteva dintre mesajele pe care Monica i le-a transmis fiicei sale pe Instagram.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro