Cum a apărut Dani Oțil la Neatza: „Sunt cu țâțele afară”. Colegii lui s-au pus pe râs imediat

Cum a apărut Dani Oțil la Neatza: „Sunt cu țâțele afară”. Colegii lui s-au pus pe râs imediat
Cum a apărut azi Dani Oțil la Neatza

Dani Oțil a venit la emisiune, în ediția de azi, într-o ținută pe care a comentat-o singur. Tricoul său, extrem de mulat, l-a făcut să se simtă ușor incomod.

Cum a apărut Dani Oțil la Neatza

Dani Oțil s-a înfățișat azi în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” într-un tricoul de culoare bleu, extrem de mulat, tricoul pe care l-a numit ”de bombardier”. Astfel, tricoul lasă ”la vedere” trupul atent lucrat al lui Dani, însă acest fapt l-a făcut pe Dani să se simtă ușor jenat.

”Sunt în țâțele afară. Într-un mall din Dubai m-ar fi rugat să mă îmbrac. Acest tricou de bombardier nu era de mărimea asta, dar a mai intrat la apă”, a ținut să precizeze Dani despre piesa sa vestimentară.

Colegii săi s-au pe râs, însă Răzvan a ținut să remarce ”pătrățelele” de pe corpul lui Dani.

Dani Oțil se însoară

Dani Oțil și logodnica sa, Gabriela Prisăcariu, se pregătesc să devină pentru prima dată părinții unui băiețel. De altfel, acesta știe deja cum își va crește copilul și ce anume nu i se va permite să facă la adolescență.

”Nici copilul meu nu va mânca broccoli pentru că eu nu îl suport. Arată ciudat, miroase ciudat. O să îl las totuși pe el sa aleagă. În al doilea rând, nu sunt pregatit. Am destule sfaturi, că d-aia am internet. Să vezi ce șuturi își ia dacă fumează la 16 ani. Sau să-mi vină cu vreo Ramona acasă sau cu vreo tatuată. Îl șutez de nu se vede”, a zis Dani într-o ediție recentă a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Tot Dani Oțil a spus că își pregătește dosarul pentru căsătoria cu frumosul fotomodel.

”M-am mai lungit de un cm. Vreau să ma însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere, nu am înțeles de ce iți trebuie analize. Uite cati bolnavi căsătoriți sunt printre noi!, a mai spus Dani Oțil, recent, la Antena 1.

Amintim că Dani Oțil și Gabriela s-au întors recent dintr-o mini vacanță petrecută în Dubai. Ei nu au fost singuri, ci alături de două colege ale vedetei TV, și anume Ramona Olaru și Bianca Nuțu. Despre Ramona Olaru, Dani Oțil a ținut să dezvăluie.

”Singurul om care a fost rugat să pună ceva pe el într-un mall din Dubai. S-a dus și și-a cumparat un trening ca să se îmbrace. Ei nu se uită la Neatza”, a zis Dani despre Ramona Olaru, despre experiența din Dubai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI