Cum a angajat-o Anamaria Prodan pe Corina Caciuc la firma sa din Dubai. Celebra impresară a dat detalii cu privire la acel moment

de: Daoud Andra
24 10. 2024

Anamaria Prodan și Corina Caciuc sunt, de câțiva ani, rivale. Înainte însă de a afla că are o relație cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan i-a semnat actele de angajare Corinei Caciuc, după cum a declarat recent. Se întâmpla în perioada în care familia Prodan-Reghecampf locuia în Dubai, iar actuala parteneră a lui Reghe era, de asemenea, acolo.

Corina Caciuc, angajata Anamariei Prodan?

Anamaria Prodan a declarat în repetate rânduri că relația dintre Reghe și Corina Caciuc ar fi început cu mult înainte de divorțul lor. În urmă cu câțiva ani, familia Prodan-Reghecampf a locuit o perioadă în Emiratele Arabe Unite, acolo unde Reghe era antrenor. Soția sa a profitat de prezența în Dubai pentru a pune pe picioare diverse afaceri și acolo a angajat-o și pe Corina Caciuc, după cum a declarat recent.

Impresara spune că i-a semnat contractul de angajare actualei partenere a lui Reghe, fără să știe despre legătura lor. Când a aflat, a avut un șoc, însă nu a rupt imediat relația. Ea a mai spus că a încercat să salveze căsnicia cu Reghe și să îl aducă pe drumul cel bun, deși mai multe persoane o avertizau cu privire la relațiile extraconjugale ale antrenorului.

​”I-am semnat amantei lui Reghecampf să aibă acte de Dubai pe firma mea și, atunci când am aflat, Reghecampf a început să plângă, să-l iert”, a spus, recent, Anamaria Prodan.

”Nu m-am uitat ce bani pleacă din conturi, nu m-am uitat la nimic. Toți banii mei i-am pus acasă. Nu m-a interesat nimic. De aceea, nu am știut nici că sunt scoasă de la bancă, nu am știut că nu am drept de semnătură”, a mai mărturisit impresara.

Acuzațiile lui Reghe din procesul de divorț

La rândul său, Laurențiu Reghecampf a acuzat-o pe fosta soție de infidelitate. Anamaria Prodan a povestit recent că Reghe a adus martori la tribunal care au acuzat-o că l-ar fi înșelat cu mai mulți oameni din fotbalul românesc.

”Păi a spus, nu folosind cuvântul ăsta, dar martorul lui a venit și a spus că eu ‘m-am întins’ cu tot fotbalul românesc. A dat și nume… Ferească Dumnezeu! Deci oamenii ăia… Tot fotbalul românesc, toți oamenii importanți. Toată crema… Gigi, Giovanni, Cristi Borcea, Florin Răducioiu… A spus numele astea la audierile de la Tribunal. Și l-a întrebat judecătorul: ‘Aveți probe pentru așa ceva?’. Asta a spus martorul lui Reghe. Și era fericit”, a declarat Anamaria Prodan, în emisiunea Fanatik Superliga.