Cum a ajuns să arate Laura Teodoru, la doi ani după ce a plecat de la Digi 24. A născut a doua oară FOTO

Autor: Alexandra Chivu - 08:21, 27 ian. 2020
Cum a ajuns să arate Laura Teodoru, la doi ani după ce a plecat de la Digi 24

Cum arată acum Laura Teodoru, prezentatoarea știrilor sportive la Digi 24, la doi ani după ce a părăsit stația? A fost cerută în căsătorie de iubitul milionar și născut a doua oară.

Cum arată Laura Teodoru, la doi ani după ce a plecat de la Digi 24?

Laura Teodoru a prezentat timp de 11 ani știrile sportive la Digi 24, însă a renunțat la lumea reflectoarelor, în 2017, pentru a se dedica în totalitate familiei. După ce a tras cortina peste cariera sa, pare că a ieșit și soarele, căci a fost cerută în căsătorie de iubitul milionar.

Fosta vedetă Digi 24 nu a plecat la o altă televiziune, după cum s-a vehiculat la vremea aceea, ci s-a dedicat exclusiv familiei. Apropiații știristei au bănuit că plecarea sa din televiziune are legătură cu un bărbat de care s-a îndrăgostit și iată că zvonurile s-au adeverit.

”Drumurile dificile au de obicei cele mai frumoase destinații”

Ultima apariție la pupitrul știrilor a Laurei Teodoru a fost în vara lui 2017, Prezentatoarea anunțându-și plecarea pe contul său de Instagram.

Cum a ajuns să arate Laura Teodoru, la doi ani după ce a plecat de la Digi 24. A născut a doua oară FOTO
Laura Teodoru, prezentatoarea știrilor sportive la Digi 24, a plecat din cadrul stației în 2017

„A sosit momentul să mă retrag din viaţa publică, să încep o nouă viaţă departe de televiziune! Îmi anunţ oficial prietenii, colegii, pe foloweri, că voi dispărea din lumina reflectoarelor. În viaţă de multe ori trebuie să renunţi la ceva ca să poţi construi altceva…după 11 ani de muncă în televiziune începe un nou capitol, o nouă etapă. Vă împărtăşesc că «Drumurile dificile au de obicei cele mai frumoase destinaţii»”, a scris Laura la acea vremea.

La 37 de ani, Laura Teodoru mai are o fetiță, pe Ana-Sophie, în vârstă de 11 ani, din relația cu afaceristul Adrian Ispravnic. În urmă cu șapte ani, știrista s-a iubit cu fotbalistul Ciprian Marica. Cât despre actualul său partener de viață, se știe că este un milionar. În rest, totul e mister.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI