Cum a ajuns să arate, de fapt, Mario Cimarro la 49 de ani. Era unul dintre cei mai doriți actori de telenovele

de: Stan Nicu
05 06. 2020

Mario Cimarro, actor de telenovele, a devenit cunoscut publicului din România la finalul anilor 1990. Actorul trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de o femeie cu 21 de ani mai tânără ca el.

Cum arată, de fapt, Mario Cimarro la 49 de ani. A fost unul dintre cei mai doriți actori de telenovele

Mario Cimarro este un cunoscut actor de telenovele. El a devenit celebru odată apariția telenovelelor în Românai, în anul 1990. Succesul Mario Cimarro i s-a datorat și fizicului impresionant. Celebrul actor de telenovele avea un par negru, lucios și lung: de asemenea, ochii lui Mario Cimarro erau foarte pătrunzători, dar și un corp de invidiat. Mario Cimarro a jucat de-a lungul timpului în numeroase telenovele, cunoscute publicului larg.

Actorul a rămas în inima fanelor pentru interpretările de excepţie din telenovele precum ”Jurământul”, ”Pisica Sălbatică”, ”Moştenitorii” sau ”O mare de pasiune”.

Cum a ajuns să arate, de fapt, Mario Cimarro la 49 de ani. Era unul dintre cei mai doriți actori de telenovele. Sursa foto: bzi.ro

Nario Cimarro și-a găsit dragostea, după 14 ani cât a fost singur

Mario Cimarro s-a iubit cu Natalia Streignard. Mario Cimarro a fost căsătorit timp de șapte ani, din 1999 până în 2006, cu nu mai puțin celebra Natalia Streignard. După divorțul de Natalia Streingnard, Mario Cimarro nu și-a mai găsit o femeie lângă care să își dorească să se așeze la casa lui.

De curând, a întâlnit-o pe Broni Gregus o tânără superbă cu 21 de ani mai mică ca el, alături de care trăiește o fumoasă poveste de dragoste.

Mario Cimarro are o iubită cu 21 de ani mai tânără

Vine un moment când, după ce îți cercetezi în profunzime sufletul, cauți și călătorești, vorbești privindu-te în ochi, să te oprești, să meditezi și să celebrezi, să te logodești, în special dacă ea spune da”, este mesajul pe care Mario Cimarro l-a postat alături de o imagine în care apare alături de Broni Gregus, în vârstă de 27 de ani.

Mario Antonio Cimarro Paz, născut pe 1 iunie 1971, Havana, Cuba, este un actor mexican de origine cubaneză. A devenit celebru datorită rolurilor sale din telenovele. A emigrat în Mexic și a devenit cetățean naturalizat al acestei țări. Acum trăiește în Columbia și colaborează cu RTI Colombia.