Cum a ajuns să arate Cristi Tănase. Dodel i-a uluit pe trecători, când a apărut așa

Cum a ajuns să arate Cristi Tănase. Dodel i-a uluit pe trecători, când a apărut așa

Fotbalistul care a marcat 32 de goluri în 162 de meciuri pentru echipa finanțată de Gigi Becali, a arătat că se pricepe și la altceva în afară de driblinguri cu mingea. Cristi Tănase a fost surprins acum într-o ipostază inedită.

Cum i-a uluit Dodel pe trecători cu apariția sa

Dacă fotbalul a fost pus pe „hold” din cauza pandemiei, fiecare s-a descurcat cum a putut pentru a face mișcare. Antrenamentele fizice improvizate au fost la ordinea zilei în această perioadă. Mingea a lipsit, ce-i drept, dar mereu există soluții. O demonstrează și unul dintre fotbaliștii care au trecut pe la echipa finanțată de Gigi Becali, în perioada în care roș-albaștrii evoluau cu emblema Stelei pe piept. Cristi Tănase a avut însă o apariție de senzație pe străzile Capitalei. O apariție care nu a scăpat privirilor curioase ale trecătorilor, evident nici vigilenților paparazzii. Dar cum a fost surprins fotbalistul care joacă acum la Giresunspor, în Turcia?

Fără niciun stres, „Dodel” s-a afișat într-o versiune la care nu s-ar fi gândit niciun suporter. Ei bine, Cristi Tănase apare îmbrăcat lejer, într-o pereche de pantaloni scurți și un tricou negru, de parcă zici că e pregătit de antrenament. Doar că lipsea ceva. Obiectul muncii, mingea aia pe care o „băga în ațe”. Balonul rotund era doar o amintire, pentru că fotbalistul avea un alt accesoriu. Rotunde erau doar roțile, pentru că Tănase se plimba cu trotineta pe străzile din București, o plimbare mai lungă, surprinsă în detaliu de paparazzi Spynews.ro. (vezi galeria foto de la începutul articolului)

 

Visul lui Cristi Tănase: Un băiat și o fată

Fotbalistul și-a manifestat la un moment dat dorința de a deveni tată, asta evident după ce încetează cu escapadele care i-au adus de multe ori necazuri, intrând în vizorul lui Gigi Becali.

„Chiar îmi doresc. Îmi doresc, poate, un băiat şi o fată pe viitor. Îmi doresc şi sper să se întâmple cât mai curând. Acum, nu depinde doar de mine”, a declarat Cristi Tănase, la Antena Stars.

Ei, și dacă Dumnezeu îi va indeplini visul şi îi va dărui un băieţel, Tănase vrea neapărat să-i calce pe urme?

„Mi-aş dori să îi placă fotbalul. Şi vreau să îi placă să meargă la fotbal, nu să îl forţez eu. Nu aş vrea să îi pun eu mingea în mână şi să îl trimit la fotbal. Mi-aş dori să aibă talent”, povestea el, cu ceva timp în urmă.

Cristi Tănase, 33 de ani, a bifat 41 de selecții la echipa națională, pentru care a marcat 6 goluri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI