Cum a ajuns să arate azi Bianca Roman, ispita de la Insula Iubirii. Are copil și e total schimbată FOTO

de: Alexandra Chivu
29 04. 2020

Bianca Roman a fost una dintre cele mai dorite ispite de la Insula Iubirii. După participarea la show, viața i s-a schimbat complet. A născut, iar lucrurile au prins contur acum, declarând că „ este fericită așa cum este”.

Cum arată azi Bianca Roman, ispita de la Insula Iubirii

Bianca a fost una dintre ispitele care au rămas în istoria emisiunii de la Antena 1, chiar dacă a participat numai la prima ediție a sa, preferând să se bucure apoi de o viață liniștită. Cu celebritatea câștigată după prestațiile în fața camerelor de luat vederi, blonda a devenit o prezență actrivă în showbiz-ul românesc, mulți dintre bărbații celebri în afaceri înghesuindu-se să îi facă curte. Unul dintre ei a fost regretatul Marcel Toader, pe vremea când divorțase de Maria Constantin. Nu a fost să fie, căci relația dintre cei doi s-a consumat în câteva întâlniri.

Dar a venit soarele și pe strada ei. După multe lupte în plan amoros, ispita l-a găsit pe cel mai potrivit bărbat, în persoană un politician din Brașov, Alexandru Neacșu, consilier local. De când au decis să se afișeze împreună, blondina este nedespărțită de el, mergând, alături de fiica ei, în tot felul de excursii în apropierea Brașovului.  Nu a trecut mult și s-au despărțit. În primele declarații, așternute pe Facebook, aceasta a vorbit despre momentul în care i-a spus adio bărbatului despre care spune că era mult prea slab pentru ea, înșirând motivele pentru care preferă să fie singură.

Noua înfățișare

Fără să ascundă vreodată că ar fi suferit intervenții estetice, Bianca a fost întotdeauna dispusă să își expună decolteul. Vara trecută, ispita a surprins pe toată lumea cu noua intervențile chirurgicală suferită. „Bianca Roman a fost una dintre cele mai dorite ispite de la Insula Iubirii. După participarea la show, viața i s-a schimbat complet. A născut, iar lucrurile au prins contur acum, declarând că „ este fericită așa cum este”, declara aceasta.