27 ian. 2020 | 09:54

Cum a ajuns să arate azi Axinte de la Vacanța Mare. Cu ce vedetă din România s-a pozat, după ce a fost acuzat de escrocherie

Știri generale
Cum a ajuns să arate azi Axinte de la Vacanța Mare. Cu ce vedetă din România s-a pozat, după ce a fost acuzat de escrocherie
Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanța Mare, are probleme grave

Îl mai știi pe Axinte de la ”Vacanța Mare”? Acesta s-a transformat total și s-a pozat cu o vedetă din România, nimeni alta decât celebra Maria Constantin. Imaginea a fost publicată pe contul de Instagram al frumoasei artiste.

Cum a ajuns să arate azi Axinte de la Vacanța Mare

Dacă vă întrebați ce mai face Axinte de la ”Vacanța Mare”, ei bine acesta pare să-și fi făcut din nou apariția în showbiz. Acesta s-a fotografiat alături de artista Maria Constantin, iar comentariul care însoțește imaginea este ”N-a trecut o săptămână. Suntem din nou împreună??‍♀️ @axintesicaravana”.

Florin Petrescu alias Axinte, acuzat de escrocherie

Florin Petrescu, în vârstă de 46 de ani este actorul care a dat naștere celebrului personaj Axinte, din ”Vacanța Mare”. După ce grupul umoristic s-a destrămat, acesta a fost nevoit să se reprofileze. La început, acesta oferera show-uri umoristice, după care s-a apucat de cântat. A dorit însă să facă mai mulți bani și astfel a devenit organizator de evenimente și impresar. În atari condiții, în ultimii ani, acesta le-a găsit artiștilor concerte, reușind să încaseze un procent de 20% din valoarea contractelor. Toate bune și frumoase o vreme, până când a fost acuzat de mai multe vedete de top de la noi, dar și de alți impresari, că a uitat să le achite drepturile bănești cuvenite în urma prestării de servicii în spectacolele organizate de compania lui.

Axinte, cel mai mare țepar! Rusine! Si mie are sa -mi dea bani de un an de zile, un nesimtit! Nu cred ca exista o persoana din showbizul romanesc care sa fi lucrat cu acest personaj (fara caracter si educatie ) si sa nu fi avut probleme finaciare”, a reacționat impresarul Marius Gavrilă, general manager la Mix Music, potrivit national.ro.

Gavrilă a revenit cu detalii într-o altă postare pe Facebook: ”Nu mi-a plăcut niciodată să împroșc cu noroi în colegii de breaslă. E loc pentru toți pe plaja asta profesională, cu mult mai mult pentru cei care respectă meseria asta, care prețuiesc seriozitatea. Ma refer strict la Florin Petrescu, pe care multa lume il acuză zilele acestea ca e dator vândut multor artiști, ca a devenit cel mai titrat țepar din showbiz. Nu vreau să fiu un alt tun indreptat asupra sa (deși are restanțe în a-mi achita circa 4 miliarde pentru activități artistice)”, a precizat impresarul țepuit.

Axinte îi distrează pe românii din Spania

De asemena, se zvonea că printre victime se află artisti de primă mână precum: Alex Velea, Andreea Bălan, Anna Lesko, Matteo, What’s Up, dar și alte trupe și cântareți de muzică populară care au de încasat sume restante de la acesta pentru concertele pe care le-au susținut în turneul lui.

După scandaluri, Axinte a plecat în Spania, la Madrid, pentru a se ocupa de un restaurant cu clienți români. Acesta întreține atmosfera în restaurantul din capitala spaniolă și aduce artiști români pentru a-i distra pe clienții români. Acesta dorește să îi aducă acolo și pe foștii colegi de scenă de la Vacanța Mare.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Angajații care vor primi primă de Paşte sau alte cadouri
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro