Cum a ajuns să arate Anca Țurcașiu la 49 de ani. Era una dintre cele mai suple artiste din România FOTO
Anca Țurcașiu este o actriță și cântăreață română care a debutat la 12 ani în filmul ”De dragul tău, Anca!”. Pe lângă talentul incontestabil, artista este și o prezență încântătoare oriunde pășește.
Cum a ajuns să arate Anca Țurcașiu la 49 de ani
Anca Țurcașiu face ravagii pe unde se prezintă. Pe lângă atitudinea sa care te face să o privești, și trupul armonios îți încântă privirea. Nimic fără efort, însă. Artista a luat o decizie foarte importantă încă din mai 1990, de când a devenit vegetariană. E cert că oricât ai căuta nod în papură silueta sa tot la fel de armonioasă este. Secretul vedetei constă în respectarea unui meniu. Anca Țurcașiu ar mânca destul de puțin. Solista este un bun exemplu de ”așa da”, de echilibru și disciplină, dar nu mulți ar putea menține un stil de viață asemănător. Cu un model de meniu a venit chiar actrița, într-un interviu pentru ”Taifasuri”.
„Regimul ovo-lacto-vegetarian presupune excluderea cărnii, grăsimilor și a zahărului. În rest, consum absolut orice. Mănânc multe salate, brânzeturi, legume și fructe. Spre exemplu, dimineața mănânc două felii de pâine, brânză, o roșie sau un castravete și beau o cafea. Între mese o banană sau un iaurt, iar la prânz o salată cu urdă sau orice altceva am prin frigider. Îmi fac tot felul de combinații, să experimentez, așa că amestec alimentele după inspirație. Seara, la fel, mănânc ce găsesc prin frigider”, a povestit Anca Țurcașiu.
De asemenea, într-un interviu pentru revista viva.ro, actrița a enumerat alimentele pe care le are în regim. „Am eliminat de 30 de ani carnea din alimentație, nu mai mănânc nici lactate. Am rămas pe fructe, legume, pește, ouă și evit cât pot zahărul și făina albă. E rezultatul unui efort permanent”, a povestit artista. De asemenea, Anca Țurcașiu a declarat și că genetic nu este o silfidă și nici nu o să fie până la finalul vieții.