Cum a ajuns să arate acum Florin Constantin de la Divertis. Necazurile i-au dat viața peste cap

Problemele nu par a mai avea sfârșit pentru actorul trupei Divertis, Florin Constantin. Criza pandemică nu face decât să le adâncească, astfel încât bărbatul a cam ajuns la fundul sacului, iar perioada pe care o traversează este una delicată. Actorul a împlinit luna trecută 62 de ani și a postat pe rețelele sociale o poză în care este vizibil slăbit, dar și una în care își prezintă noile îndeletniciri în lipsa activității artistice.

Problemele se țin scai de Florin Constantin

Drama îndrăgitului actor a început acum patru ani, când apartamentul său din Iași, în care locuia cu soția, a fost distrus de o puternică explozie de gaz. La scurt timp după tragicul incident, nevasta lui Florin Constantin, Iuliana, era internată la psihiatrie. Aceasta a fost diagnosticată cu depresie, iar de atunci bărbatul are mare grijă de ea.

„Soţia mea, Iuliana, a fost internată în aceşti trei ani de două sau de trei ori, pentru că depresia era destul de severă. Mai exact a avut nevoie de un refresh. Am primit în sfârşit banii, după trei ani de chin şi de stat prin chirie. O să primesc un buget care o să îmi ajungă pentru două- trei camere.

De acum trebuie să căutăm casă atât eu cât şi soţia. Nu îmi mai doresc să mai stau la bloc, mă orientez pentru o casă pe pământ, nu îmi mai doresc să mai depind de vecini“, mărturisea atunci bărbatul.

Recent, Florin Constantin a împărtășit câteva gânduri emoționante cu internauții, pe care le-a scris în dreptul unei fotografii în care apare aliniată încălțămintea acestuia.

„Le-a venit rândul! De prin noiembrie tot am amânat să le fac. Iaca, acuma nu mai avem nici text de scris, nici repetiții, nici spectacole, nici cursuri de comunicare. Avem timp. Motănel, de somn, eu, de meditare și lustruire. Hai eliberare la plimbare!“, a scris actorul pe Facebook.

„Am primit în sfârşit banii“

Începând din 2016 au apărut problemele financiare pentru îndrăgitul actor, când a reușit să recupereze din casă doar câteva obiecte pe care le-a depozitat în cutii de carton și le-a păstrat cu mare gijă.

Florin Constantin și soția sa Iuliana
Florin Constantin și soția sa Iuliana

„Am primit în sfârşit banii, după trei ani de chin şi de stat prin chirie. O să primesc un buget care o să îmi ajungă pentru două- trei camere. De acum trebuie să căutăm casă atât eu, cât şi soţia. Nu îmi mai doresc să mai stau la bloc, mă orientez pentru o casă pe pământ, nu îmi mai doresc să mai depind de vecini“, povestea el anul trecut, conform click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI