Cum a ajuns Ilie Năstase față în față cu Joe Biden: ”La intrarea în Guvern, protocolul era unul foarte strict”

Ilie Nastase s-a intalnit cu Joe Biden in urma cu 8 ani

Cum a ajuns Ilie Năstase față în față cu Joe Biden: Actualul președinte al Americii l-a chemat pe fostul sportiv să se vadă. Cum s-a întâmplat și cum a decurs întâlnirea între cei, citiți în articolul de mai jos.

Ilie Năstase a fost convocat de Joe Biden. Ce au discutat cei doi

S-a aflat cum a ajuns Ilie Năstase față față în față cu Joe Biden, actualul președinte al SUA. Ilie Năstase nu poate uita acea întânire. Totul s-a întâmplat acum 8 ani, când Joe Biden a vizitat țara noastră.

Astfel, primul număr 1 WTA din istoria sportului alb a primit un telefon prin care i s-a spus că Joe Biden ar vrea să se întâlnească cu el față în față.

Ilie Năstase a acceptat pe loc întâlnirea cu Joe Biden

Ilie Năstase a acceptat pe loc propunerea și s-a dus la întâlnire îmbrăcat în uniforma sa militară. ”Am mers însoțit de nepotul meu, iar la intrarea în Guvern inițial nu mi s-a permis accesul pentru că protocolul era unul foarte strict.

Dar, în cele din urmă, am reușit să intru și trebuie să spun că am luat la mine și o rachetă pe care ulterior i-am făcut-o cadou. Drept mulțumire mi-a transmis o scrisoare emoționantă”, a rememorat momentul emoționant Ilie Năstase.

Joe Biden, surprins de hainele militare ale lui Ilie Năstase

În plus, Ilie Năstase a povestit și care a fost reacția de atunci a actualului președinte al USA, Joe Biden. ”În clipa în care m-a văzut a rămas surprins că eram îmbrăcat în uniformă militară și l-a întrebat pe Victor Ponta: Domnule premier, dacă-mi las plete ca Ilie Năstase mă faceți și pe mine general al Armatei Române?

Întâlnirea a fost una foarte degajată și atunci mi-am dat seama că este un om fără aere, un om care știe să glumească și, mai ales, acceptă glumele. Un tip cu mult umor”, a povestit Ilie Năstase.

Ilie Năstase vrea să-l viziteze la Casa Albă pe Joe Biden

De curând, Ilie Năstase a spus de curând că ar vrea să-i facă o vizită lui Joe Biden la Casa Albă, pentru a-l cunoaște personal, asta după ce președintele american i-a trimis nu demult o scrisoare.

Mi-a trimis o scrisoare atât de frumoasă! Vorbește de prietenia dintre România și SUA! Acum vreau să îi scriu și eu o scrisoare și mă duc să îl vizitez la Casa Albă. Dacă el a vrut să mă cunoască, vreau să merg și eu la Casa Albă”, a declarat Ilie Năstase, potrivit prosport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI