Cum a ajuns fiul Vioricăi Dăncilă consilier la Curtea de Conturi. Reacția neașteptată a candidatei PSD, când a fost întrebată dacă ea l-a angajat acolo

Viorica Dăncilă a oferit o declarație neașteptată despre fiul său, Victor, despre care a explicat cum a ajuns să fie angajat drept consilier la Curtea de Conturi. Candidatul la prezidențiale din partea PSD a spus, în această marți, că nu ea a fost cea care l-a pus în această funcție.

Cum a ajuns fiul Vioricăi Dăncilă consilier la Curtea de Conturi

Cum a ajuns fiul Vioricăi Dăncilă consilier la Curtea de Conturi. Reacția neașteptată a candidatei PSD, când a fost întrebată dacă ea l-a angajat acolo1 (2)
Viorica Dăncilă a oferit o declarație, marți, despre modul în care fiul ei a ajuns la Curtea de Conturi, în funcția de consilier

Oponenta lui Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, de pe 24 noiembrie, a declarat, cu puțin timp în urmă că nu și-a angajat propriul fiu la Curtea de Conturi, dar și că acest lucru s-ar fi întâmplat înainte ca fostul premier să ajungă la Palatul Victoria, anunță Digi24.

„Nu eu l-am angajat pe fiul meu la Curtea de Conturi, a fost angajat înainte să fiu eu premier. În același timp, vreau să vă spun un lucru. Haideți să nu mai legăm în permanență activitatea copiilor neapărat de părinți. Nu în toate cazurile este valabil. Fiul meu a fost foarte, foarte atacat în ultima perioadă. A avut o vină și pentru faptul că a fost adoptat. A fost tot vina lui. Probabil dacă-l lăsam într-un orfelinat nu avea toate aceste atacuri împotriva lui”, a fost declarația neașteptată a Vioricăi Dăncilă.

Mai mult, aceasta a mai povestit despre fiul său că este „un copil care nu iese în spațiul public, nu l-ați văzut jignind pe nimeni și niciodată nu l-ați văzut să se raporteze la politică”.

„Nu vrea decât să îl las să-și urmeze cursul vieții lui. De multe ori, mi-a spus că pentru el faptul că mama sa este premier nu este un lucru foarte bun, pentru că de multe ori este izolat, de multe ori nu poate face lucruri pe care alți tiner, la vârsta lui, și le pemit”, a conchis Viorica Dăncilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI