Cum a aflat Camelia Mitoșeru că are o tumoră pe creier: ”Eu cred total în Dumnezeu” VIDEO

Cum a aflat Camelia Mitoșeru că are o tumoră pe creier: ”Eu cred total în Dumnezeu” VIDEO
Cum a aflat Camelia Mitoșeru că are o tumoră pe creier. A fost la un pas de tragedie

Camelia Mitoșeru a vorbit despre cum a aflat că are o tumoră pe creier. Marea actriță a dezvăluit că dacă nu ar fi fost diagnosticată la timp, s-ar fi putut petrece o tragedie.

Cum a aflat Camelia Mitoșeru că are o tumoră pe creier

Mama lui Mihai Mitoșeru, Camelia Mitoșeru, a fost internată de urgență la spital, după ce a fost diagnisticată cu meningiom (tumoră benignă localizată la nivelul meningelui cerebral). Aceasta a fost nevoită să amâna intervenția fiindcă unitatea medicală nu dispunea de rezerve de sânge pentru a susține operația. La acel moment, atât Mihai Mitoșeru cât și Oana Roman au făcut un apel pe conturile de socializare către urmăritorii lor pentru a dona sânge pentru marea actriță.

În cele din urmă, artista a ajuns pe mâna medicilor în cursul zilei de 3 februarie 2021. Intervenția a fost una dificilă din cauza vârstei înaintate și a tensiunii arteriale mărite, iar câteva vase de sânge din jurul operației s-au spart. Ea trebuia să fie externată în data de 8 februarie, dar doctorii au decis să mai stea câteva zile la Terapie Intensivă.

Nu a avut niciun simptom 

Astăzi, în ciuda complicațiilor care au apărut ulterior externării, Camelia Mitoșeru se simte bine și a dezvăluit că tot ce a trăit parcă a fost un vis. În ceea ce privește momentul care a făcut-o să ajungă la spital, aceasta neavând simptome, a mărturisit că totul a fost dintr-o simplă întâmplare.

„Eu cred total în Dumnezeu. (…) Dintr-o întâmplare m-am dus să-mi fac un control la cap, pentru că mi se părea ciudat că aveam momente când o luam un pic într-o parte, dar fiind cu cățelul, deci cu lesa, mă echilibram. Nu am avut niciun fel de simptom care să mă atenționeze că am așa ceva.

Îți închipui că mie, poate, ăsta mi-a crescut în 10 ani în cap. (…) În general, boala pe care am avut-o eu o fac femeile după ce intră la menopauză”, a explicat Camelia Mitoșeru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI