Culoarea care atrage abundența în 2024. Ce nuanță să ai în camera ta

de: Ioana Bucur
15 02. 2024

Ziua de 10 februarie a dat startul anului nou chinezesc, Anul Dragonului, un moment ce marchează debutul unei perioade ce va aduce noi oportunități și obstacole. Specialiștii în Feng Shui au dezvăluit care este culoarea care atrage abundența în 2024. Dacă vrei să ai noroc pe plan financiar, află ce nuanță ar fi bine să ai în cameră.

Recomandarea specialiștilor pentru Anul Dragonului de Lemn

Dacă ai nevoie de puțin ajutor în ceea ce privește câștigurile financiare și îți dorești să îți rotunjești veniturile în acest an, sfaturile și recomandările făcute recent de specialiști în Feng Shui ți-ar putea fi de ajutor.

În anul Dragonului de Lemn, ce a început pe 10 februarie, o anumită nuanță va avea o influență puternică în viața noastră. Este considerată, în perioada următoare, un adevărat magnet pentru bani, mai ales dacă este folosită în camerele locuinței.

Care este culoarea care atrage abundența în 2024

Culoarea care atrage abundența în 2024 se pare că este violet. În filosofia asiatică, această nuanță este asociată cu spiritualitatea, intuiția și abundența, elemente ce creează condiții optime pentru dezvoltarea financiară și succesul în diferite domenii ale vieții.

Este o culoare frumoasă, însă destul de dificilă. O poți folosi pe un perete accent, poți alege o canapea sau un fotoliu violet, un covor, obiecte mici de decor.

Te-ar putea interesa și: Sfaturile de la Harvard pentru a atrage abundența și norocul. Ce trebuie să faci

Ce efecte are

Se spune că această nuanță stimulează creativitatea, ajută să se creeze un spațiu relaxant, o atmosferă plăcută în încăpere. Fiind folosită în trecut de casele regale ale Europei, este asociată cu abundența și prosperitatea.

Violetul este o culoare echilibrată, ce poate ajuta la armonizarea energiilor din casa noastră, „ingredient” important pentru o atmosferă de pace și liniște.

Te-ar putea interesa și: Cele 5 zodii care au abundență financiară în 2024. Mihai Voropchievici: Se îmbogăţesc peste noapte