Culoarea anului 2020. Ce culori să porți în această toamnă, sezonul 2020-2021

de: Ștefan R. Apostol
19 08. 2020

Suntem încântați să vă împărtășim tendințele acestei toamne, care acoperă tendințele culorilor din toamna anului 2020 din toate săptămânile majore de modă! Pantone și-a lansat deja prognozele privind tendințele culorilor de toamnă și iarnă după Săptămâna modei de la New York și Londra, dar, odată cu Parisul și Milano acum, știm care vor fi cele mai tari culori.

Trendul în materie de culori pentru anul 2020

Când Pantone și-a lansat culorile, accentul puternic s-a concentrat pe nuanțe atemporale și discontinue, precum Classic Blue, Samba și Oil. Aceste culori nu sunt plictisitoare, dar în schimb, sunt clasice purtabile care nu ies din stil și pot fi încorporate în aproape orice garderobă. Este o schimbare de culoare care se potrivește bine cu o mișcare de la moda rapidă către dulapuri pline de haine de lungă durată, bine gândite.

Tendințe de culoare toamna / iarna 2020: roșii și portocale
# 1. Mandarin roșu

Începem cu energie mare! În timp ce majoritatea tendințelor culorilor din toamna anului 2020 sunt destul de sobre, roșul de mandarină este un contrast viu. Acest roșu aprins și cald a fost descris de Pantone drept „provocator”, despre care spunem că nu am dori niciun alt roșu strălucitor! La Preen de Thornton Bregazzi, provocatorul a fost absolut primul cuvânt care ți-ar veni în minte cu o haină din piele de trandafir în roșu de mandarină, care a oferit vibrații serioase de spion pentru femeie sovietică.

Culoarea anului 2020. Ce culori să porți în această toamnă, sezonul 2020-2021

De asemenea, roșul mandarin a fost de-a dreptul izbitor ca și culoare pentru a închide emisiunea Chalayan, mai întâi cu modele care poartă rochii roșii fluide, tăiate în mod inteligent și drapate, urmate de rochii cu panouri atât roșii cât și negre. Și pentru ceva puțin diferit, ați putea aprecia să vedeți, cu siguranță, nuanța plină de viață folosită pentru o combo de blazer și pantaloni la Burberry.

# 2. Samba
Spre deosebire de mandarina roșie, samba era ceva mai matură. Încă mai are atracția sexuală care este atât de inerentă roșilor, dar cu o vibrație sumbră, datorită întunericului și adâncimii sale.

Culoarea anului 2020. Ce culori să porți în această toamnă, sezonul 2020-2021

Adut Akech a fost o viziune a sofisticării la Michael Kors într-o ținută în culori samba, formată dintr-o rochie cu nasturi, cu o fustă plisată, cu o panglică la guler și cu un blazer asortat. La Versace, sacourile, paltoanele și blazerele de culoare samba acoperite într-un model de houndstoth ne-au oferit niște vibrații serioase în anii ’80.

# 3. Caramidă arsă
Acest ton puternic de roșu profund a fost descris de Pantone drept „adăugarea de gravitas”. Este o altă umbră atemporală și matură pentru un sezon de capse, deși descoperim că mai păstrează o mică atingere de glamour în acest sens.

Culoarea anului 2020. Ce culori să porți în această toamnă, sezonul 2020-2021

S-a folosit foarte mult piele de culoarea cărămizii arse de la Salvatore Ferragamo, unde materialul era folosit pentru jachete, pantaloni și chiar o pereche de salopete. Culoarea a fost folosită într-un mod mai moale la Marques’Almeida, unde se poate observa un aspect complet tricotat și confortabil, cu un șal și pantaloni plini.

# 4. Henna arsă
Căldura și pământeana henna arsă o fac un plus perfect reconfortant la tendințele de culoare toamna / iarna 2020. Este o nuanță profundă care funcționează deosebit de bine pentru îmbrăcămintea de exterior, în special în piele, piele de căprioară și alte materiale naturale de toamnă.

Culoarea anului 2020. Ce culori să porți în această toamnă, sezonul 2020-2021

Exact așa a fost obișnuit la Longchamp, unde un model în salopete de piele de piele de henna ars arăta confortabil, dar elegant. La Sportmax au existat mai multe exemple de henna arsă, dar preferatul a fost un costum de fustă din catifea, asortat cu cizme din piele înaltă pe coapsă, completate cu o bluză șifonată și panglică la guler.

Cam astea sunt trend-urile pentru anul 2020, sezonul toamnă-iarnă, cel puțin așa ne sugerează noile tendințe în fashion la casele mari de modă. Dacă vă plac aceste culori, acum știți ce aveți de făcut.