Culiță Sterp, prima poză cu copilul său. Cum arată Daniela după chinul nașterii

Culiță Sterp, prima poză cu copilul său. Cum arată Daniela după chinul nașterii
Culiță Sterp le-a dezvăluit fanilor prima fotografie cu fiul său

Culiță Sterp a devenit pentru prima oară tătic și este extrem de mândru! Fostul concurent de la Survivor nu a rezistat foarte mult fără să le dezvăluie fanilor din mediul virtual prima poză cu bebelușul său, dar și cu iubita sa ce l-a făcut cel mai fericit om din lume.

Culiță Sterp a dezvăluit prima fotografie cu fiul său

Culiță Sterp și Daniela Iliescu pot să își strângă de acum bebelușul în brațe. Cei doi sunt cei mai fericiți pentru că micuțul a venit în viața lor, așa că artistul i-a transmis iubitei sale, dar și fiului lui, un mesaj minunat în mediul online. Fostul concurent din Republica Dominicană și-a emoționat admiratorii în momentul în care a explicat că o să facă tot ce poate pentru ca familia lui să fie mereu fericită.

„Astăzi 17 iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pentru că vă schimbă viața cu adevărat. 4 kg și 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat, pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă și cea mai iubită mămică din lume, Daniela Iliescu! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic!”, a scris Culiță Sterp pe Instagram.

Culiță Sterp, extrem de mândru. Ce notă a primit fiul lui la naștere

Daniela Iliescu a adus pe lume un băiețel superb ieri, 17 iunie. Băiețelul a cântărit 4 kilograme și a primit nota 10 la naștere, făcându-l pe Culiță Sterp extrem de mândru. Pentru a se asigura că totul va merge bine, cântărețul și iubita sa au decis să aibă parte de unele servicii de top dintr-o clinică privată din Cluj, iar bruneta a fost monitorizată de un medic extrem de experimentat, potrivit WOWbiz.

Culiță Sterp a fost plecat la Survivor România 2021 timp de 6 luni, unde s-a obișnuit cu unele condiții greu de îndurat. Deși a trecut prin probe de foc și a demonstrat că este un concurent extrem de puternic, dorul de casă l-a învins și a cerut să fie trimis înapoi în România. Fostul concurent nu a mai putut să stea departe de iubita lui și a vrut să se asigure că o să fie lângă ea în momentul în care băiețelul său vine pe lume. Se pare că acum s-a împlinit dorința lui!

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI