Culiță și Iancu Sterp, martorii tragediei de pe plaja Corbu! Cine a murit sub ochii lor

Culiță și Iancu Sterp, martorii tragediei de pe plaja Corbu! Cine a murit sub ochii lor
Iancu și Culiță Sterp, martorii tragediei de la Corbu

Culiță și Iancu Sterp au fost martorii tragediei petrecute pe plaja Corbu. Cei doi frați celebri au văzut cum un turist a murit a fost resuscitat zeci de minute de salvatori. Din păcate, victima nu a reacționat primului ajutor acordat de medici.

Tragedie plaja Corbu: Culiță și Iancu Sterp, martorii scenelor terifiante

Sezonul estival aduce groază în rândul medicilor și salvamarilor. Marți, 25 august, s-a înregistrat al 17-lea deces prin înec în vara anului curent, iar cei veniți să se bucure de valurile mării nu țin nici acum cont de sfaturile specialiștilor și se abat în larg. Operațiunea amplă de căutare în zona plajei de la Corbu a soldat cu un deces al unui turist acompaniat de prietenul său care a reușit să se salveze. Cei doi au fost luați de curenții puternici și purtați în largul mării, însă doar unul a scăpat cu viață.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost recuperat de salvatori când nu se mai putea face nimic pentru el. În timp ce medicii îi acordau primul ajutor turistului salvat de martori, autoritățile au pornit în căutarea prietenului său. Elicopterul SMURD a început să survoleze zona, iar o barcă de salvare și 12 scafandri au căutat îndelund în mare. Salvamarii au anunțat că în sudul litoralului, la Neptun și Olimp, este arborat steagul roșu, care interzice îmbăierea.

Iancu și Culiță Sterp, martorii tragediei de pe plaja Corbu
Iancu și Culiță Sterp, martorii tragediei de pe plaja Corbu

Al 17-lea deces prin înec în sezonul estival

Culiță și Iancu Sterp se aflau pe plaja Corbu pentru a filma un nou videoclip. Din păcate, la un moment dat cei doi au fost martorii tragediei. După scenele de groază și dezvodământul nefericit, frații și-a reluat treaba pentru care au poposit la malul mării. Un alt bărbat de 50 de ani s-a înecat în stațiunea Mamaia în cursul zilei de ieri.

În ciuda eforturilor echipelor medicale prezente pe plajă, bărbatul nu a reacționat la primul ajutor acordat. „Am fost solicitați să intervenim pentru salvarea unui bărbat de aproximativ 50 de ani scos inconştient din apă de salvamari. Forţele alertate au fost un echipaj de prim-ajutor şi un echipaj SAJ, care au început manevrele de resuscitare”, a afirmat Ana Maria Stoica, conform News.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe