Cu toţii putem vedea elefanţii drăgălaşi, dar prea puţini rinocerul. Testul de IQ al începutului de săptămână

de: Andreea Vînătoru
29 01. 2024

La început de săptămână, vă prezentăm un nou test de inteligență! Găsirea puiului de rinocer ascuns în acest grup de elefanți este o provocare mare. O puteți face în mai puțin de zece secunde?

Vedem elefanţii drăgălaşi, dar mai puțin puiul de rinocer

De regulă, iluziile optice sunt provocarea ideală pentru mințile noastre. Acestea ne introduc într-o competiție acerbă cu propriile noastre gânduri și așteptări. Fiecare tip de iluzie este conceput pentru a testa inteligența prin măsurarea IQ-ului. Provocarea de astăzi este una mai specială, așa că este nevoie de o concentrare mare!

Doar cele mai ascuțite minți pot vedea atât de repede obiectele camuflate din anumite iluzii optice. Dar haideți să vedem ce presupune testul IQ de astăzi!

Avem în față o mulțime de elefanți, care se înghesuie în jurul puiului lor. Dar unul dintre ei nu le aparține.  Îl poți observa? Iată un indiciu important: nu pare la fel de fericit ca și colegii săi de joacă!

Reușiți să-l găsiți?

Nu-ți face griji, dacă nu-l poți găsi rapid, răspunsul este mai jos. Însă înainte trebuie să mai aruncați o privire mai atentă și să descoperiți animalul care se află între elefanți. Dacă reușiți să o faceți în șapte secunde, vă puteți lăuda cu un IQ ridicat.

Se pare că doar 1% dintre oameni pot observa rinocerul în mai puțin de zece secunde. Și asta pentru că puiul de rinocer nu este complet ascuns printre elefanți. Tot nu l-ați identificat? Vă spunem noi unde se află.

Puiul se regăsește în dreapta imaginii, camuflat printre elefanții giganți. Doar fața i se vede! Se pare că micuțul este puțin îngrijorat, pentru că animalele din jurul său nu seamănă deloc cu el.

sursa foto: the sun

Citește și: Ce este în neregulă în imagine? Greşeala ascunsă într-o iluzie optică de zile mari. O vezi?