Cu el se iubește Bianca Drăgușanu? Noul partener ar fi luat-o de la petrecerea Viva: E un doctor renumit în lumea mondenă

de: Beatrice Dumitru
21 06. 2024

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ș-au despărțit la începutul lunii iunie, iar milionarul a acuzat-o pe blondină că l-a înșelat și că are o relație de acum șase luni. Noul iubit al vedetei ar fi un doctor cunoscut în lumea mondenă. Cine este bărbatul?

Cine ar fi noul iubit al Biancăi Drăgușanu

Gabi Bădălău a trecut peste despărțirea de Bianca Drăgușanu și și-a făcut apariția la o petrecere mondenă la brațul unei bombe sexy, care a atras toate privirile. Afaceristul a dezvăluit că blondina are pe cineva de aproximativ șase luni, deși ei pozau într-un cuplu fericit, cu vacanțe în destinații exotice.

Bianca Drăgușanu ar avea o relație cu medicul estetician Auday Al-Ahmad, nimeni altul decât cel pe care diva îl promovează pe Instagram, în urma unui contract încheiat între ei. Cei doi s-ar întâlni din iarnă, doar că au fost foarte discreți. Bărbatul a fost și el prezent la petrecerea mondenă, doar că nu a venit cu Bianca Drăgușanu și nici pe timpul evenimentului nu au interacționat. Dar, se pare că el este cel care a luat-o de la petrecere.

La o zi după acuzațiile fostului iubit, Bianca Drăgușanu a negat că ar avea o relație cu medicul estetician și a spus că este vorba doar despre o colaborare pe plan profesional.

”Știu că o să fiu provocată, știu că o să fiu acuzată de lucruri care nu sunt adevărate. Spun încă o dată, cu subiect și predicat, că nu am nicio relație în momentul de față cu domnul doctor Auday pe care îl respect, cu care lucrez, cu care am un proiect nou”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show.

Medicul Auday Al-Ahmad / Foto: Instagram

”Ea a decis să mai facă stânga-dreapta”

Pe de altă parte, Gabi Bădălău susține că blondina l-a înșelat și că are dovezi în acest sens, iar totul s-a întâmplat într-o perioadă în care relația lor mergea foarte bine și aveau planuri de viitor împreună.

”Ea a decis să nu mai meargă pe un drum drept și să mai facă stânga-dreapta și când spun lucrurile astea, le spun asumat 100%. Nici nu mai contează lucrul ăsta. Eu nu vreau să o denigrez pe ea (…)

Nu am cum să fiu gelos pe bodyguarzi și asistenți medicali, să ne înțelegem un pic nivelul și statutul. Dacă ea asta a vrut și ăsta e nivelul ei, eu îi doresc liniște și fericire”, a declarat Gabi Bădălău în aceeași emisiune.

Bianca Drăgușanu vrea să se împace cu Claudia Pătrășcanu

După ce a început relația cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, fosta soție a milionarului s-au certat ca la ușa cortului și și-a aruncat cuvinte grele. Mai mult, blondina a dat-o în judecată pe artistă, dar acum își dorește să facă pace cu aceasta și să închidă procesul deschis pentru defăimare.

”Acestea sunt niște acțiuni ale trecutului, pe care cumva le regret. Am intrat într-un conflict cu o femeie datorită unui personaj care nu mi-a făcut foarte mult bine, nici mie, nici ei, și cumva regret acest conflict, pentru că dacă eram destul de înțelepte amândouă, nu se întâmpla.

Ea a zis, eu am zis, și am ajuns să ne certăm fără motiv, din cauza cuiva care nu a meritat niciodată, nici timpul ei, nici timpul meu”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show.