Cu cine se iubește Ion Țiriac, la cei 84 de ani ai săi. „Un om rece, care nu ştie să iubească, o mentalitate ţărănească”

de: Ioana Bucur
09 05. 2023

La cei 84 de ani proaspăt împliniți, fostul jucător de tenis rămâne unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi din țară. Cu cine se iubește acum Ion Țiriac, afaceristul a fost văzut de mai multe ori în compania unei tinere misterioase.

Cu cine se iubește Ion Țiriac

Viața lui pare desprinsă din scenariul unui film. A cunoscut succesul pe terenul de tenis, apoi a câștigat o avere uriașă, investițiile sale ducându-l pe primele poziții ale topului celor mai bogați români. O singură femeie i-a fost soție, însă lista cuceririlor sale este impresionantă.

A fost căsătorit cu handbalista Erika Braedt între 1963 și 1965. Din relația cu Mikette von Issenberg a venit pe lume primul său fiu, Ion Ion Țiriac, iar superba Sophie Ayad l-a mai făcut tată de două ori, odată cu venirea pe lume a Ioanei și Karim Țiriac.

Afaceristul a păstrat mereu discreția când a venit vorba despre femeile din viața sa. S-a speculat că ar fi avut o relație și cu „Zâna Surprizelor”, Andreea Marin.

În prezent, Ion Țiriac nu are o iubită oficială, însă a fost surprins de mai multe ori în compania unei tinere. Cei doi au fost văzuți într-un centru comercial, la sfârșitul anului trecut, iar în luna aprilie ar fi participat împreună la o petrecere organizată în Poiana Brașov.

Numele tinerei misterioase este Teodora. Cei doi s-ar fi cunoscut la complexul de lux pe care îl deține Țiriac, Stejarii Country Club, unde femeia este angajată. Se pare că ea i-a făcut o ședința de masaj omului de afaceri. După această primă întâlnire, au început să se vadă și în afara orelor de program ale tinerei.

Te-ar putea interesa și: „E inadmisibil. Simona nu poate fi atât de tâmpită”. Ion Țiriac, noi dezvăluiri despre cazul de dopaj al campioanei

„Un om care nu ştie să iubească, un om care are o mentalitate ţărănească”

În cartea sa de memorii, Adriana Ikim, model cunoscut care a avut o relație cu Ion Țiriac la începutul anilor ’90, i-a dedicat nu mai puțin de o sută de pagini românului.

„El e un om rece, un om care nu ştie să iubească, un om care are o mentalitate ţărănească. Femeia trebuie să stea unde o pui şi să aştepte. Asta e părerea lui despre femeie: să-ţi facă de mâncare, eventual, să-ţi facă şi un masaj”, a scris Ikim.

„Are o mică capacitate de iubire. Relația noastră a fost între avioane, în Europa, ne vedeam la Paris, la Monte Carlo. Ăsta nu e un om care poate să aibă o femeie lângă el, nu suportă. Mi-am dat seama că în nici una din nopțile pe care le-a petrecut cu mine nu m-a iubit. El este o persoană rece, o persoană distantă. Eu l-am iubit, el pe mine nu”, a scris Adriana Ikim în memoriile sale.

Te-ar putea interesa și: Cum a fost surprins Ion Țiriac în miez de noapte. A fost păzit non-stop de o armată de bodyguarzi FOTO EXCLUSIV