Cu cine se căsătorește Brooklyn, fiul lui David Beckham. Cine este Nicola Peltz

Cu cine se căsătorește Brooklyn, fiul lui David Beckham. Cine este Nicola Peltz

Brooklyn, fiul cel mare a lui David Beckham, a primit acordul părinților pentru a se căsători cu Nicola Peltz. Cine este viitoarea noră a patronului clubului din MLS Inter Miami și ce avere are.

Brooklyn, gata de însurat. Ce avere are nora lui David Beckham

Brooklyn Beckham (21 de ani) a primit acordul părinților pentru a se căsători cu prietena sa, Nicola Peltz (25 de ani). Tinerii sunt împreună din luna noiembrie a anului trecut, după ce Brooklyn s-a despărțit de modelul Hana Cross.

  • Fiul lui Beckham este în prezent fotograf și model în Statele Unite, iar Nicola este actriță în America de Nord.
  • Ea a fost nominalizată la premiul Teen Choice pentru cel mai bun debut cinematografic.

După ce s-a asigurat că partenera i-a răspuns după cum aștepta, acesta a făcut public momentul emoționant. În plus, i-a promis că va fi cel mai bun soț și cel mai bun tată.

Nicola și Brooklyn

„În urmă cu două săptămâni mi-am întrebat sufletul pereche dacă vrea să se mărite cu mine și a spus da xx Sunt cel mai norocos bărbat din lume. Promit să fiu cel mai bun soț și cel mai bun tată într-o bună zi. Te iubesc!”, a scris Brooklyn la descrierea pozei.

Nicola provine dintr-o familie înstrărită

La rândul ei, Nicola a publicat aceeași fotografie, în josul căreia a scris o declarație de dragoste: „„Tu m-ai făcut să fiu cea mai norocoasă fată din lume. Abia aștept să îmi petrec tot restul vieții alături de tine. Iubirea ta este cel mai prețios cadou. Te iubesc enorm!”.

Peltz, star de Hollywood, provine dintr-o familie înstărită, la fel ca Brooklyn. Soții Beckham au o avere estimată la 335 de milioane de lire sterline, potrivit The Sun, în timp ce tatăl Nicolei, Nelson, are o avere în jurul a 1,3 milioane de lire sterline.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI