Cu cine s-a pozat Liviu Dragnea în noaptea de Revelion 2022: „A fost un an care m-a făcut mai puternic”

Cu cine s-a pozat Liviu Dragnea în noaptea de Revelion 2022: „A fost un an care m-a făcut mai puternic”
Cu cine s-a pozat Liviu Dragnea în noaptea de Revelion 2022

Liviu Dragnea a petrecut Revelionul alături de cei dragi. De altfel, acesta s-a aflat în preajma familiei în toată acestă perioadă marcată de despărțirea de Irina Tănase. Recent, el a avut și prima apariție publică de după despărțire, iar starea sa nu era deloc una apăsătoare, așa cum s-ar crede într-o astfel de situație.

Cu cine s-a pozat Liviu Dragnea în noaptea de Revelion 2022

Liviu Dragnea a petrecut Revelionul alături de familie, despre care spune că anul 2021 l-a învățat că este cea mai importantă în viață. La miezul nopții, el s-a fotografiat alături de fiul său, ciocnind un pahar de șampanie. Liviu Dragnea a mărturisit în postarea de „La mulți ani” de pe Facebook că anul care s-a încheiat a fost un cu încercări pentru el și copiii săi, dar și un an care l-a făcut mai puternic și mai conștient de importanța familiei.

„Anul 2021 a fost un an cu multe încercări pentru fiecare dintre noi, atât pentru mine cât și pentru copiii mei.
A fost un an care m-a făcut mai puternic și care m-a învățat, mai mult ca niciodată, că familia este tot ceea ce contează cu adevărat în viață.
Îmi iubesc țara așa cum îmi iubesc copiii și, în ultima seară din an, închin împreună cu fiul meu un pahar în cinstea tuturor românilor.
La mulți ani 2022! Să ne dea Dumnezeu sănătate și să ne ofere speranța într-un viitor mai bun!”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Amintim că Liviu Dragnea a fost zărit de curând la un eveniment desfășurat în Teleorman, unde a făcut baie de mulțime, ca în vremurile bune. pe tot parcursul evenimentului a avut zâmbetul pe buze, semn că recenta despărțire de Irina Tănase, alături de care a petrecut opt ani, nu îl mai afectează așa de tare.

Liviu Dragnea, apariție publică după despărțirea de Irina Tănase

La evenimentul cu pricina, Liviu Dragnea nu a mers de unul singur prin Teleorman, ci însoțit de Codrin Ştefănescu şi de fostul ministru de Interne, Carmen Dan.

„Am fost astăzi în Teleorman, împreună cu colegul și prietenul meu Codrin Ștefănescu și cu minunata noastră colegă Carmen Dan.

Mi-a făcut o imensă bucurie să pot ajunge la această întâlnire de sfârșit de an. Nu am cuvinte să descriu ce fel de oameni sunt teleormănenii!

Oameni minunați, deosebiți, deschiși și primitori care mă fac mândru să mă numesc teleormănean. Am să privesc întotdeauna cu prețuire și respect către acești oameni care ne-au primit cu sufletul deschis și multă dragoste.

Mulțumesc tututor celor pe care i-am întâlnit astăzi, adevărați români și patrioți! Astfel de oameni ne dau puterea să mergem mai departe!“, a spus Dragnea.

Ieșirea la o întâlnire publică a lui Liviu Dragnea a fost prima de gen, după despărțirea de logodnica sa în vârstă de 29 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI