Cu cine s-a iubit Irisha de la Survivor timp de 8 ani. Bărbatul milionar era mult mai în vârstă

Cu cine s-a iubit Irisha de la Survivor timp de 8 ani. Bărbatul milionar era mult mai în vârstă
Irisha: ”Nu-i plăcea ceea ce fac, muzica, scena, modelingul”

Una din cele mai proaspete concurente la ”Survivor România” este Irisha, venită direct din Republica Moldova. Pe vremea când avea 18 ani ar fi trăit o poveste de dragoste frumoasă. Din păcate, însă, a ajuns să devină un adevărat coșmar.

Irisha, de la extaz la agonie

Pe numele ei real, Irina Ceban, tânăra concurentă de la ”Survivor România” Irisha are o poveste parcă scoasă din filme. Pe vremea când avea 18 ani, și la început de carieră, Irisha a avut parte de o poveste de dragoste. Obiectul dragostei sale un bărbat cu 14 ani mai mare și cu foarte mulți bani, un milionar din Republica Moldova. Povestea lor, partea frumoasă, a durat aproximativ 8 ani, după care totul a devenit un coșmar, povestește Irisha.

”În momentul în care am început să fim împreună eram mică. 18 ani nu este o vârstă la care iei decizii mature, nu înțelegi prea bine lucrurile. El era cu 14 ani mai mare decât mine. Nu mă lăsa să mă îmbrac în rochii scurte, mulate. Am fost 8 ani cu acest bărbat. La început, chiar a fost foarte frumos. Cam un an și jumătate spre doi.

Cu timpul, au început să se schimbe lucruruile. Și-a schimbat atitudinea, felul în care vorbea, felul în care mă trata. Primul conflict l-am avut la o zi de naștere, la un restaurant. S-a enervat, nici nu mai țin minte motivul și a lovit cu pumnul în masă, a început să țipe de față cu toată lumea.”, povestește tânăra Irisha.

Nu-i plăcea ceea ce fac, muzica, scena, modelingul”

Povestea de dragoste a tinerei Irisha a ajuns să fie un adevărat coșmar, mai ales după ce s-au despărțit. Tânăra povestește că, deși în România, milionarul ar fi urmărit-o și aici. Ba mai mult, spune Irisha, a fost o perioadă în care se simțea urmărită și cineva stătea cu ochii pe ea, permanent. Cu greu a reușit să scape din această relație toxică și tot cu greu a reușit să se implice într-o altă relație.

”Nu-i plăcea ceea ce fac, muzica, scena, modelingul… I se părea că mă expun prea mult. La un moment dat i-am spus că nu mai continuăm relația, atunci a pus detectivi pe urmele mele. Dacă eram la restaurant, simțeam că stă cineva cu ochii pe mine.

În fața blocului, de fiecare dată ori era el, ori era altcineva, aveam mereu o mașină după mine… Mi-a fost teamă. Abia după doi ani am putut să-mi fac altă relație.M-a căutat și după ce am venit în România. Ultima oară m-a sunat acum câteva săptămâni. Îmi spune că mă așteaptă și pot să mă întorc când vreau. Dar nu mă mai întorc niciodată la el”, a povestit Irisha la un show de televiziune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI