Cu cine s-a întâlnit Anamaria Prodan după tot scandalul divorțului de Reghe. Nu te așteptai să o vezi cu el

Cu cine s-a întâlnit Anamaria Prodan după tot scandalul divorțului de Reghe. Nu te așteptai să o vezi cu el
Anamaria Prodan s-a dus la duhovnic

Anamaria Prodan trece prin clipe dificile de când în spațiul public au apărut informațiile conform cărora ea și Laurențiu Reghecampf vor divorța.

Cu cine a fost văzută Anamaria Prodan

Impresara pare că își dorește liniște mai mult ca orice, mai ales după ce a fost implicată în scandalul divorțului său timp de luni la rând. Chiar dacă a negat de fiecare dată că ar avea probleme în căsnicie, în presă au apărut și imagini cu antrenorul CSU Craiova în compania altor femei.

Totuși Anamaria Prodan i-a luat mereu apărarea soțului ei. Sătulă și obosită să lupte, impresara a apelat la părintele Ciprian Grădinaru de la Mănăstirea Sihăstria.

Preotul mai este numit și chirurgul sufletelor și este celebu pentru că mai multe vedete au apelat la ajutorul lui pentru harul pe care îl are.

El slujește într-o biserică micuță din București, aflată lângă hotelul Marriott, care de cele mai multe ori este plină.

I-a venit rândul și Anamariei Prodan să îi facă o vizită preotului, pe care l-a întâlnit la Catedrala Neamului. Ea s-a fotografiat cu Ciprian Gărdinaru și a distribuit fotografia pe internet.

Ce a spus Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a făcut o declarație despre soția lui, de curând. Chiar dacă impresara își declară mereu dragostea față de soțul ei pe rețelele sociale, relația lor nu ar fi una prea bună.

Reghecampf a dezvăluit că nu s-a certat niciodată cu soția lui din cauza fotbalului.

Nu ne-am certat niciodată de la fotbal. Ana a declarat faptul că este dinamovistă”, a spus antrenorul.

De ziua lui Laurențiu, Anamaria s-a întors în Dubai, iar asta pentru că Laurențiu se afla în cantonament cu echipa, la Cluj, acolo unde avea de jucat un meci în Liga 1.

Chiar și așa, Anamaria i-a transmis un mesaj de dragoste soțului ei și a postat mai multe fotografii cu ea de la piscină, în timp ce savura un pahar de șampanie.

„Te iubim, soarele nostru. La mulţi ani suflet de vis, la mulţi ani universul nostru!” a fost mesajul postat pe Instagram, alături de care impresara a pus o poză cu familia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI