Cu cine l-a înșelat Larisa pe Alin Oprea. Ce legături are bărbatul cu Leo de la Strehaia

Cu cine l-a înlocuit Larisa pe Alin Oprea? 

S-a aflat cu cine l-a înșelat Larisa pe Alin Oprea! Cine este cel care i-a luat locul cânărețului în inima femeii și ce legături are acesta cu Leo de al Strehaia? Ce se schimbă în scandalul momentului?

Cu cine l-a înlocuit Larisa pe Alin Oprea?

Larisa Uță este acuzată că și-a înșelat soțul în timpul căsniciei. Artistul a susținut încă din prima clipă de când a apărut în spațiul public să-și spună povestea că are dovezi care să o incrimineze pe femeie. Scandalul dintre cei doi foști soți ia amploare.

Fostul solist al trupei Talisman dezvăluie că mama copiilor lui a avut o relație extraconjugală cu Marius Televijăn, amic de-al lui Leo de la Strehaia, arată tacataca.ro. Între cei doi nu a fost o relație care s-a consumat rapid, ci dimpotrivă, aceștia iubindu-se preț de patru ani. Cu toate că Larisa era în același timp căsătorită cu Alin, se pare că nu a ținut cont de niciun aspect legal sau moral și și-a continuat povestea secretă de amor alături de cunoscutul playboy din Pitești.

Mai mult decât atât, iubirea sa vinovată pentru Marius i-a adus o ceartă de zile mari cu una dintre cele mai bune prietene. Atunci, încă soția lui Oprea devenise extrem de geloasă, suspectând-o pe aceea că ar atenta la inima iubitului. Acum, cunoscutul cântăreț se bucură și el de atenția altei femei, dar după bine știuta ruptură de mama copiilor săi, menționând că nu a călcat strâmb în timpul mariajului lui așa cum s-a zvonit în spațiul public.

„Mi-am asumat-o! Am o relație și mă bucur și o iubesc pe fata asta! Să dea Dumnezeu să fie bine în continuare! Deci eu nu am mințit că nu am o relație. Am și mă bucur! Hai să fim serioși. Nu ieși în presă și mă acuzi numai pe mine de infidelitate, când tu ai la rândul tău nouă infidelități? Eu le voi demonstra pe toate”
Alin Oprea (Sursa: Xtra Night Show)

Marius Televijăn, amantul Larisei Oprea
Marius Televijăn, amantul Larisei Oprea

Replica fiului solistului în scandalul părinților

„Nu știu de ce minți în continuare că nu îți dăm voie în casă, când toți ți-am zis de 100 de ori că poți să vii acasă. Ai cerut cheia până acum? Nu. De ce minți că te păcălesc că nu sunt acasă, când am orice dovezi ai nevoie să îți arăt că eram la Câmpulung. Nu te-ai săturat de minciuni? Poți să vii absolut oricând ai chef, dar ai venit de două ori cu poliția”
Adrian Oprea (Sursa: schimb de mesaje cu tatăl său – XNS)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI