Cu cine ar vrea Ruby să aibă o aventură. Cele două vedete din România pe placul cântăreței

Cu cine ar vrea Ruby să aibă o aventură. Cele două vedete din România pe placul cântăreței
Distracție peste măsură și în Pandemie

Una din cele mai sexy artiste ale momentului, Ruby, șochează de fiecare dată prin aparițiile sale. Numai că de data asta șocul nu a fost vreo rochie sau un tatuaj ci declarațiile sale amoroase. Fanii vro fi cel puțin surprinși de declarațiile vedetei.

Ruby visează la aventuri cu Antonia și Lidia Buble

Pentru publicul spectator și pentru fani aparițiile incendiare ale tinerei Ruby nu mai sunt de mult nimic șocante. S-au obișnuit ca vedeta să apară mai mult decât sexy și provocator. Numai că recentele sale declarații ar putea să îi șocheze pe fanii, mai ales că vorbim de aventuri erotice interzise.

Recent Ruby a fost invitată la show-ul online ”Întrebarea Mesei Rotunde”, unde de obicei invitaților li se adresează întrebări mai incomode. Printre întrebările adresate vedetei a existat una pe cât de indecentă, pe atât de directă. Ruby a fost întrebată la un moment dat cu cine și-ar dori o aventură. Fără să stea prea mult pe gânduri, Ruby a răspuns:

”Eu, Robert și o fată. Dacă ar fi. Nu știu ce să zic, nu am trăit un astfel de moment. Dacă ar fi ca în filme, cum ar trebui să fie… dar ipotetic vorbind. Lidia Buble ar fi o partidă bună, Antonia la fel, dar ea are copii.

Cu Antonia aș face și niște piese, melodii și un copil. Este foarte frumoasă. Aș face multe cu ea. I-aș face și un copil!”, i-a declarat Ruby lui Marius Manole la ”Întrebarea Mesei Rotunde”.

Distracție peste măsură și în Pandemie

Deși în Pandemie, Ruby s-a distrat pe cinste. Vedetei nu i-a păsat de restricții, Pandemie și distanțarea socială. Împreună cu iubitul ei, Robert, dar și în compania milionarului Sorin Constantinescu, și cu o altă prietenă bună, cât au fost deschise restaurantele, a putut fi văzută colindând prin restaurantele bucureștene.

Recent Ruby a fost surprinsă într-un bolid de 165.000 de euro, condus de fostul consilier guvernamental Sorin Constantinescu prin București. O altă apariție șoc a vedetei a avut loc pe rețelele sociale, când Ruby a decis să se fotografieze îmbrăcată în rochie de mireasă. Momentul a fost savurat de fani, toți crezând că tânăra este pregătită de nuntă, dar nu a fost așa.

„Am zis că pun puțin țara pe jar. Nu m-am măritat. Am vrut să văd care e reacția la o nuntă. Ar fi o bună afacere.

Înțeleg de ce căsătoresc foarte repede unii oameni, fără să stea pe gânduri. Mi-a explodat Instagramul, știri, Internetul”, a dezvăluit Ruby.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI