Cu cine a înlocuit-o Miron Cozma pe Marinela Nițu. Liderul mineriadelor lui Iliescu, îndrăgostit la 64 de ani

Autor: Andrei Simion - 16:17, 15 dec. 2019
Miron Cozma, fotografie de la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidențiale din acest an. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Dragostea nu ține cont de vârstă! După același principiu se ghidează și Miron Cozma, șeful minerilor din Valea Jiului care s-a reîndrăgostit. Cineva i-a furat din nou inima și mintea autorului Mineriadelor. Dar a uitat el atât de repede pe dragostea vieții lui, Marinela Nițu?

Miron Cozma, fost subinginer minier s-a îndrăgostit din nou lulea la vârsta de 64 de ani. După 29 de ani de la coordonarea brutală și sângeroasă a minerilor, se pare că „Lucreafărul Huilei” a dat uitării totul și tot ce e cel mai important acum pentru el este să fie fericit.

Miron Cozma și femeile din viața lui

Miron Cozma este în al nouălea cer și se pare că a uitat-o deja și pe Marinela Nițu, fosta sa nevastă căci acum își dedică tot timpul din lume noii sale cuceriri.

Miron Cozma, surprins în supermarket alături de o blondă
Miron Cozma, surprins în supermarket alături de o blondă

Fostul sindicalist și om politic a fost surprins de paparazzi de la publicația cancan.ro într-un supermarket, alături de o femei blondă, rămasă însă în anonimat.

Cât despre fosta soție, Marinela Nițu, aceasta a dispărut o perioadă din lumina reflectoarelor. Nu însă o perioadă îndelungată întrucât Marinela Nițu s-a apucat de cântat, fiind acompaniată și de propriul său band.

Cum mai arată fosta dragoste eternă a lui Miron Cozma

Marinela Nițu, fosta mare iubire a lui Miron Cozma, a rămas cu pasiunea pentru muzică, dar și cu niște operații estetice care nu mai par să fie la fel de estetice ca odinioară. Artista se mândrește extraordinar de tare de evoluția sa în industria muzicală, cu atât mai mult cu cât are numeroase evenimente la care participă, semn că fanii ei rămași fideli continuă să o îndrăgească.

Aceasta pare că a uitat de mondenități și dorește doar să-și trăiască visul care cuprinde strict muzica, uitând de perioada în care a fost în vizorul tuturor. Cântăreața postează deseori mesaje în social media pentru presa din România în care jignește și își spune adevărul vizavi de cele scrise despre ea, de-a lungul timpului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI