Cu cine a înlocuit-o Gabi Bădălău pe Claudia Pătrășcanu. ”Amanta” a fost și ea părăsită de soț pentru ”alta mai bună”

Autor: Chivu Ana - 14:45, 21 ian. 2020
Gabi Bădălău a înlocuit-o pe Claudia Pătrășcanu cu ea. Unde a dus-o în avacanță pe amantă și care este trecutul noii partenere?

Gabi Bădălău a uitat trecutul și și-a refăcut extrem de repede viața, asumându-și într-un final povestea de iubire la care tânjea chiar și în timpul mariajului cu Pătrășcanu, spun gurile rele. Unde s-au dus în vacanță amorezii și care este trecutul tumultos al noii partenere al fostului soț al Claudiei?

Gabi Bădălău, în vacanță cu noua iubită

Gabi Bădălău a șters trecutul cu buretele și și-a dat frâu liber sentimentelor, asumându-și destul de rapid o nouă relație. Deși este în plin proces de divorț, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a decis că este timpul pentru o vacanță alături de noua parteneră, pentru a-și limpezi mintea. După ce a fost acuzat de curând de mama copiilor săi că nu-și face timp să-și viziteze moștenitorii, acum s-a aflat unde și cu cine își petrece timpul.

Supriza a venit atunci când s-a aflat că „amanta” aleasă de Gabi a decis să calce pe urmele poveștii trecute. Amintim că fotbalistul Gabi Enache a părăsit-o pe blondină pentru o altă femeie. Recent, spynews.ro a aflat că Bădălău a dus-o pe Mădălina la Paris și Istanbul în timp ce soția îl aștepta acasă. Mai mult decât atât, fosta soție a sportivului se mândrește în lumea bună a Capitalei cu titulatura de noua cucerire a lui Bădălău.

Mădălina, fosta soție a lui Gabi Enache, actuala iubită a lui Gabi Bădălău
Mădălina, fosta soție a lui Gabi Enache, actuala iubită a lui Gabi Bădălău

„Tatăl copiilor mei nu a avut niciodată restricţii să-și viziteze copiii”

„N-am ajuns nici măcar la primul termen dat de către instanţă pentru divorţ. Îmi iubesc copiii cel mai mult pe lumea asta şi tot ce fac, voi face pentru ei şi pentru confortul lor, să le fie cel mai bine!!!! După ce am fost daţi afară din casă, tatăl copiilor mei nu a avut niciodată restricţii să-i viziteze la domiciliul meu din Agigea, doar că i-a vizitat când a avut timp şi dispoziţie, că era drumul lung pentru el. Copiii mei primesc drept pensie alimentară atât cât revine dintr-un salariu minim pe economie al tatălui lor”
Claudia Pătrășcanu (Sursa: okmagazine.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI