Cu cine a fost intimă Roxana Ghiță la Survivor. Zanni a spus numele concurentului de sub pătură

de: Anca Lupescu
22 07. 2021

Ies la iveală detalii picante de la Survivor România. După ce competiția s-a încheiat, câțiva concurenți au început să facă dezvăluiri despre ce s-a întâmplat în Republica Dominicană.

Cu cine a fost intimă Roxana Ghiță la Survivor

Unul dintre concurenții care a povestit câteva picanterii din cadrul competiției a fost nimeni altul decât Zanni, câștigătorul Survivor.

El a făcut declarații despre Roxana Ghiță. Sincer și direct din fire, Zanni nu s-a ferit să spună că i-a plăcut de Roxana Ghiță, însă un lucru l-a deranjat.

Se pare că Roxanei îi fugeau ochii după mai mulți băieți din competiție. Mai mult, Zanni spune că ea ar fi avut relații intime cu Musty, alimentând astfel zvonurile potrivit cărora între Musty și Roxana Ghiță era mai mult decât o simplă prietenie.

Totodată, Zanni susține că e posibil ca Roxana ar fi avut relații intime și cu Andrei Dascălu.

„Prea pofticioasă. Îi prea plăceau concurentii de la Survivor.Îi plăcea de mine, eu mă simteam bine, am crezut că îi plăcea doar de mine.

I-a plăcut de Jador, de Culită. Roxana Ghiță, sub pătură, în baracă, a intretinut relatii intime cu Musty. Știe toată lumea. E sută la sută, nu e zvon! E posobil să se fi întâmplat și cu Andrei”, a spus câștigătorul Survivor.

Elena Marin i-a făcut avansuri lui Zanni

De altfel, el a făcut și alte dezvăluiri picante, spunând că Elena Marin ar fi încercat să îi facă avansuri, atât lui cât și lui Cosmin Stanciu.

„Elena Marin s-a dat la mine si la Cosmin. Au fost numai combinatii pe acolo, dar nereușite”, a continuat el.

În plus, se pare că Roxana Ghiță și Andrei Dascălu ar fi decis să fie împreună, după terminarea Survivor. Informația a fost oferită de către Sindy, care a făcut mai multe dezvăluiri despre foștii ei colegi din competiție.

Ea a spus că doi dintre prietenii ei de la Războinici formează un cuplu.

„Roxana și Andrei sunt foarte frumoși împreună, se potrivesc. Sunt împreună, s-au cuplat la mare”, a mărturisit Sindy pentru wowbiz.ro.

O concurentă Survivor făcea topless în Dominicană

De altfel, au mai ieșit la iveală și alte detalii fierbinți despre ce se întâmpla la Survivor atunci când camerele se închideau.

Maria Chițu, Simona Hapciuc și Sindy au fost nevoite să răspundă la câteva întrebări. Cele trei foste concurente au dat răspunsuri sincere.

Aţi dormit în braţele unui bărbat la Survivor?

Maria Chițu : “Da, am dormit în braţele unui bărbat la Survivor. Este vorba despre Albert”.

Aţi vrea să aveţi o relaţie cu unul dintre foştii colegi de la Survivor?

Simona Hapciuc: “Da, aş vrea! Dar nu vreau să dau nume. O relaţie fără obligaţie”.

Aţi surprins pe vreun concurrent uitându-se la voi într-un anumit mod?

La această întrebare, toate fetele au răspuns „da”.

“Sindy: “Mai mulţi se uitau admirativ: Starlin, Zanni şi Marius”

Simona: “Eu făceam topless acolo, eram un fel de atlas pentru băieţii. Făceau tot felul de comparaţii, pur şi simplu se uitau”. 

Maria Chitu: “Toţi se uitau la tot”, au dezvăluit fetele.