Cu ce se ocupă Vlăduț de când nu mai e la Neatza de la Antena 1. Bucătarul a surprins pe toată lumea

Cu ce se ocupă Vlăduț de când nu mai e la Neatza de la Antena 1. Bucătarul a surprins pe toată lumea
Cu ce se ocupă Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce ofertă a primit, după ce s-a despărțit de echipa de la Antena 1.

Timp de ani de zile, l-am urmărit pe micile ecrane pe bucătarul Vlăduț, de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. După despărțirea de echipa de la Antena 1, nu mulți au reușit să afle cum se simte celebrul chef. Aparițiile lui Vlăduț în spațiul public sau pe internet au început să fie din ce în ce mai rare. Află în rândurile următoare cu ce se ocupă Vlăduț, bucătarul de la Neatza, în prezent. S-a retras cu totul din fața camerelor de filmat.

Cine l-a angajat pe celebrul chef de la Antena 1

După mai bine de un deceniu de colaborare cu Antena 1, reprezentanții postului de televiziune au decis, din diverse motive, să îl înlocuiască pe bucătarul Vlăduț din echipa emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”. Anul trecut au început să apară primele zvonuri în acest sens, care s-au dovedit a fi și adevărate, fiindcă celebrul chef nu a mai apărut pe ecrane.

Se pare că bucătarul s-a retras cu totul din fața camerelor de filmat. În ultima perioadă de timp, Vlăduț nu a mai fost văzut nicăieri în spațiul public. A rămas, însă, foarte îndrăgit de români, în special de gospodine, cărora le prezenta în fiecare dimineață rețete simple și accesibile de mâncare.

Vestea bună este că celebrul chef nu a renunțat la pasiunea sa, gătitul. Cu ce se ocupă Vlăduț, bucătarul de la Neatza, în prezent veți afla în continuare. Aflat la răscruce de drumuri, după ce Antena 1 a decis să încheie colaborarea de mai bine de zece ani, Vlăduț a primit o ofertă care i-a dat mari speranțe.

Chiar unul dintre colegii săi de pe platoul de filmare a venit cu soluția salvatoare. Așa cum probabil ați ghicit deja, este vorba despre unul dintre prezentatorii emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cu ce se ocupă Vlăduț, bucătarul de la Neatza

Majoritatea românilor sunt deja la curent cu faptul că Dani Oțil deține un restaurat în Capitală. Ei bine, prezentatorul de televiziune i-a făcut o oferă de nerefuzat bucătarului de la postul de televiziune Antena 1.

Dani Oțil i-a propus lui Vlăduț să se alătura echipei de angajați de la restaurantul pe care îl deține în nordul Bucureștiului. Celebrul bucătar nu a stat deloc pe gânduri și a răspuns pozitiv ofertei primite din partea fostului său coleg de pe platoul de filmare. Potrivit informațiilor de la acest moment, cheful nu regretă deloc decizia luată.

Citește și: Schimbare majoră la Neatza cu Răzvan și Dani. Decizia șefilor de la Antena 1

Bucătarul Vlăduț este mai mult decât mândru de creațiile gastronomice pe care le realizează la restaurantul lui Dani Oțil. De altfel, meniul la acest local este unul foarte variat. Astfel, fostul chef de la Antena 1 poate jongla oricând cu idei de preparate.