Cu ce se ocupă văduva lui Cristian Țopescu, la 3 ani de la moartea comentatorului. Salariul este unul important

Cu ce se ocupă văduva lui Cristian Țopescu, la 3 ani de la moartea comentatorului. Salariul este unul important
Cu ce se ocupa vaduva lui Cristian Topescu la 3 ani de la moartea comentatorului

Au trecut deja 3 ani de zile de când Cristian Țopescu a trecut la cele sfinte, iar văduva lui a trebuit să se obișnuiască singură, fără omul care i-a fost partener de viață atât de mulți ani. Cum se descurcă azi Christel Ungar Țopescu.

Din ce câștigă bani văduva lui Cristian Țopescu la 3 ani de la moartea comentatorului

Văduva lui Cristian Țopescu are 55 de ani și lucrează în televiziune, mai exact la postul TVR, acolo unde este realizatorul emisiunii Akzente, destinată comunității germane din România.

Recent, fosta parteneră de viață a regretatului Cristian Țopescu și-a terminat mandatul în Consiliul de Administrație a televiziunii publice, poziție pe care a ocupat-o în ultimii 3 ani, de când a rămas fără soțul ei mult iubit.

Deși au apărut numeroase zvonuri după moartea comentatorului sportiv, potrivit cărora acesta ar fi avut o avere colosală, iată că adevărul pare a fi altul. Christel Ungar Țopescu locuiește și în prezent în apartamentul pe care l-a împărțit cu soțul ei pe vremea când acesta încă trăia.

Potrivit declarației de avere completată anul acesta de Christel Ungar Țopescu, singura proprietate pe care o deține văduva regretatului comentator, și aceea doar pe jumătate, este apartamentul de 120 mp situat în București.

Pe lângă acesta, Christel Ungar Țopescu are trei conturi bancare care totalizează 4.000 de lei și 235 de euro. La TVR, ea a încasat un salariu și o indemnizație în valoare totală de 142.000 de lei. Asta înseamnă că văduva lui Cristian Țopescu se bucură de un venit mediu lunar de aproape 12.000 de lei.

Cristina Țopescu nu a fost de acord cu mariajul tatălui ei cu Christel Ungar

Acum 4 ani, când soțul ei era încă în viață, Chirstel Ungar Țopescu avea aproape aceleași venituri lunare, iar singura diferență consta în faptul că în declarația de avere apărea și pensia militară a lui Cristian Țopescu, la acea vreme în valoare de 66.000 de lei pe an.

Dovada că dragostea se poate întâlni și după ce ai trecut de primele două tinereți. La 60 de ani, regretatul comentator și-a găsit sufletul-pereche și s-a căsătorit cu blondina Christel Ungar, mariaj ce a durat de 20 de ani.

Se pare că răposata Cristina Țopescu, fiica comentatorului sportiv, nu ar fi fost niciodată de acord cu relația tatălui ei cu Christel Ungar. Puțini sunt cei care știu că văduva lui Țopescu are un suflet de artist. Femeia a fost interpretă de jazz, fiind absolventă de Conservator, iar înainte a fost profesoară de limba germană la liceul unde a predat și președintele României Klaus Iohannis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI