Cu ce se ocupă iubitul Kirei Hagi, de fapt. Tot ce trebuie să știi despre viitorul ginere al lui Gică Hagi

de: Andrei Simion
09 08. 2024

Luna trecută, Kira Hagi a fost surprinsă de jurnaliști la meciul România – Olanda, din cadrul Euro2024, îmbrățișându-se în tribună cu iubitul său. Joi, ea s-a întors din vacanța de la Salonic purtând un inel de logodnă pe deget.

Cu ce se ocupă iubitul Kirei Hagi

După ce a studiat actoria la New York Film Academy și a jucat în mai multe producții românești, frumoasa actriță Kira Hagi, în vârstă de 28 de ani, pare să-și fi găsit jumătatea. După o vacanță de câteva zile petrecută la Salonic alături de iubitul ei grec, Thomas Ferfelis, ea s-a întors joi în România cu un inel de logodnă pe deget.

Cei doi s-au afișat public pentru prima dată la meciul România – Olanda de la Euro 2024, unde Kira Hagi a fost surprinsă de jurnaliști îmbrățișându-și iubitul și arătându-i multă afecțiune. Acest comportament este neobișnuit pentru Kira, care până acum a evitat să fie în centrul atenției.

„Părinții m-au ținut departe de tot ce înseamnă presă sau au încercat. Tata ne-a învățat, pe mine și fratele meu, că tot ce a trăit el și toată faima a fost asemenea artificiilor de pe un tort. E frumos când le vezi în acel moment, dar acel moment nu poate ține la nesfârșit”, spunea Kira Hagi, pentru revista Unica.

Logodnicul Kirei Hagi are tot 28 de ani și s-au cunoscut în perioada în care au fost colegi la International British School of Bucharest. Thomas Ferfelis a terminat Universitatea din Southampton din Marea Britanie în 2019. De când s-a mutat în România, tânărul s-a ocupat de mai multe proiecte, însă acum e managerul Cernica Events, un local de pe malul lacului Cernica. De asemenea, socrii Kirei Hagi sunt oameni de afaceri, aceștia dețin Elgeka Ferfelis, iar din acest grup face parte și restaurantul din zona comunei Pantelimon.

Cu ce se ocupă fiica lui Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi se bucură de o fericire deplină! Fostul mare fotbalist are o carieră remarcabilă în fotbal, una la care mulți nu îndrăznesc să viseze. Totodată, „Regele” se mândrește cu o familie frumoasă, având doi copii deja adulți: un fiu care s-a mutat recent în casa lui și o fiică care este pe punctul de a-l urma pe fratele ei.

Gică Hagi, fostul renumit fotbalist și antrenor, revine în lumina reflectoarelor, acum că familia sa se pregătește pentru o nouă nuntă. Kira Hagi, născută în 1996 la Barcelona, pe vremea când tatăl său juca pentru echipa catalană, a crescut și a devenit o actriță de succes după ce a studiat actoria în Statele Unite și Marea Britanie.