Cu ce se ocupă iubitul Iuliei Albu. Ce meserie are Mike. A renunţat la viaţa din Londra pentru a fi cu noua concurentă de la America Express 2024

de: Ștefan R. Apostol
19 05. 2023

Noul sezon și-a anunțat deja viitorii concurenți, așa că se anunță un sezon 6 de „America Express” incendiar. Surprinzător, printre cei care au acceptat provocarea de a face parte din lista de concurenți, azi s-a aflat că Iulia Albu a spus „da”, așa că de anul viitor, când va fi difuzat noul sezon, fanii vor putea să o vadă pe divă, alături de iubitul ei, Mike, într-o altă ipostază. Dacă va reuși sau nu să facă față provocărilor, rămâne să așteptăm startul noului sezon, dar până atunci, hai să aflăm cu ce se ocupă iubitul Iuliei Albu și ce meserie are Mike.

Iulia Albu, mai mult decât neconvențională, la America Express 2024

De-a lungul anilor, majoritatea telespectatorilor, și nu numai, s-au obișnuit cu aparițiile scoase din tipar ale Iuliei Albu. Moul ei nonconformist de vestimentație, plus extravaganțele afișate de multe ori au poziționat-o pe Iulia Albu în zona senzaționalului, câștigându-și astfel notorietatea în spațiul showbiz-ului autohton. După mariajul cu celebrul designeri de încălțăminte Mihai Albu, Iulia nu prea s-a afișat în public cu un alt partener, încercând totuși să țină departe ochii curioși de viața ei privată.

Mare a fost, în schimb surpriza, când producătorii reality-show-ului „America Express” au anunțat-o ca făcând parte din echipele care vor lua startul la noul sezon, al VI-lea, al acestuia. Supriza și mai mare a fost partenerul acesteia la startul show-ului, acesta fiind, de fapt, noul iubit al vedetei, Mike.

Vezi și: Cine sunt George Tănase și Ionuț Rusu de la America Express 2024. Motivul pentru care au vrut să participe la emisiune

Mike a renunţat la viaţa din Londra pentru a fi cu noua concurentă de la America Express 2024

Puține lucruri se știu despre misteriosul iubit al vedetei, dar din ceeac e a ajuns în spațiul public, s-a aflat cu ce se ocupă iubitul Iuliei Albu și ce meserie are Mike. Cei doi sunt de cinci ani împreună, neafișându-se des în public, având în vedere că mai tot timpul, iubitul Iulie Albu și-a împărțit drumurile între Londra, unde a locuit până recent, și București, în brațele iubitei sale.

Sub presiunea fanilor, dar  și a curioșilor, într-un final Iulia Albu a fost cea care a dezvăluit cu ce se ocupă iubitul ei, și ce meserie are Mike:

„A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing.”

Vezi și: Vedeta de 61 de ani care merge la America Express 2024. Este o mare surpriză!

Iulia Albu: „Iubitul meu n-a trăit atât de mult în România”

În același interviu, acordat celor d ela okmagazine.ro, Iulia Albu a mai povestit câte ceva despre Mike, iubitul ei de cinci ani, vorbind și despre comparațiile dintre mentalitatea occidentală și cea de pe plaiurile mioritice:

„Norocul meu e că iubitul meu n-a trăit atât de mult în România şi cumva are altă mentalitate. Nu mă înţelege greşit, şi românii sunt oameni extraordinari, doar că era greu ca eu să-mi fi găsit o persoană din această ţară care să mă înţeleagă.

Ăsta e adevărul. E vorba de faptul că au fost crescuţi cu anumite mentalităţi de care e foarte greu să se debaraseze.

Iar faptul că în seara asta pot să apar cu o rochie sexy şi mâine cu un look extravagant şi o gaină pe umăr nu e uşor de acceptat pentru oricine.”, a spus Iulia Albu pentru publicația amintită.

Vezi și: Cine sunt concurenții pentru următorul sezon America Express. Se știu cele 9 echipe

Cât despre participarea la America Express 2024, Iulia Albu posta un text pe Instagram, scriind că: Este oficial #teamMAIIA America Express începe ACUM! El este Mike si, chiar dacă îmi cânta la vioara nu întotdeauna îmi cânta si in struna. My Partner in craziness and life. Nu sunteți pregătiți pentru ce urmeaza”.

De cealaltă parte, conform Antena 1, partenerul ei de viață face și el o declarație interesantă, spunând că:

„Când Iulia mi-a lansat provocarea de a o însoți in America Express am știut clar care va fi răspunsul meu. In fond, nu aveam cum sa o las singura in aceasta aventura.

Iulia este curajoasa si determinata DAR, la finalul zilei este ca un copil mic care are nevoie constanta de atenție si afecțiune. Așadar, America Express începe ACUM! Si cu mine, aparent!”

Rămâne de văzut cum se vor descurca cei doi în noul sezon și, cine știe, la fel de surprinzător să o vedem chiar în marea finală.