Cu ce se ocupă fiul secret al lui Becali. Detalii mai puțin știute despre tânărul de 20 de ani

Cu ce se ocupă fiul secret al lui Becali. Detalii mai puțin știute despre tânărul de 20 de ani
Gigi Becali si varul sau, Giovanni Becali

S-a aflat cu ce se ocupă fiul secret al lui Becali. Detalii mai puțin știute despre tânărul de 20 de ani au apărut acum. Celebrul impresar și-a dorit mereu să fie tată de băiat, având trei fete cu soția sa. Dorința i s-a împlinit, însă s-a transformat rapid într-un adevărat coșmar, întrucât băiatul a fost făcut în afara căsniciei.

Fiul lui Becali calcă pe urmele tatălui său. De ce nu vrea acesta să-i plătească pensie alimentară

Giovanni Becali a avut o relație extraconjugală în anii 2000 cu o avocată, relație în urma căreia s-a născut un băiețel, botezat Bernhard. Giovanni Becali nu și-a recunoscut niciodată fiul pe care îl are cu avocata Aida Giurumescu, chiar dacă instanța a decis că el este tatăl lui Bernhard Becali. Judecătorii l-au obligat pe celebrul impresar să facă testul de paternitate, însă acesta a refuzat pur și simplu.

Cu toate acestea, au fost deschise mai multe procese în Austria, țară unde locuiește Bernhard și mama lui. De asemenea, instanța l-a obligat pe Giovanni Becali să plătească fiului său pensie alimentară de 87.000 de euro, însă omul de afaceri a făcut tot posibilul să nu achite suma respectivă.

Giovanni Becali a renunțat la avere

Pntru a face asta Giovanni Becali și-a donat chiar toată averea copiilor săi, doar pentru a nu plăti pensia alimentară. Acum, impresarul spune că nu mai are nimic pe numele lui și a ieșit chiar și la pensie, deși aleargă non-stop după fotbaliști, pe care să-i transfere în țara noastră.

„Eu nu mai sunt impresar, eu sunt consilierul holdingului Becali. Acum sunt un consilier, nu mai am nevoie de bani, firma mă cinstește, n-am treabă. Eu n-am nimic pe numele meu și nu vreau să mai am nimic pe numele meu. Am o pensie mică, nu se spune… Am o pensie cu care mă satisfac, nicio problemă. Eu stau bine, fratele meu stă bine, e asociat aici la firmă, lucrează cu imobiliare… Fratele meu are investiții, eu nu mai am, am ieșit la pensie și vreau să fiu întreținut”, a spus Giovanni Becali.

Bernhard Becali calcă pe urmele tatălui său

Bernhard Becali împarte are aceeași pasiune cu tatăl său biologic. Tânărul este foarte pasionat de fotbal și vrea să facă carieră în acest domeniu. Bernhard a fost de mic pasionat de fotbal, activând la diverse cluburi pentru copii, iar acum,

Bernhard Becali joacă pentru echipa „Wiener Viktoria”, dintr-o ligă inferioară, mai exact Liga a 4-a din Austria. În plus, Bernhard a jucat în lotul echipei Under 23, acolo unde sunt fotbaliști cu 3-4 ani mai mari decât el. Astfel, Bernhard Becali figura deja în lotul echipei U 23 pentru sezonul 2020-2021.