Cu ce se ocupă David Beckham de când s-a lăsat de fotbal. Are o grădină impresionantă și crește găini, imaginile fac furori

de: Sabina Anastasia
14 05. 2024

După ce s-a lăsat de fotbal, David Beckham s-a retras în mediul rural, pe o proprietate în valoare de 6 milioane de lire sterline. Celebritatea s-a filmat recent într-o ipostază neașteptată. După ce a primit în dar câteva găini, sportivul se ocupă îndeaproape de ele. Foto

Cum s-a filmat David Beckham alături de cele 8 găini pe care le crește în curte

În decembrie 2023, David Beckham a primit cadou din partea soției sale, Victoria Beckham, mai multe găini și un coteț imens pentru a le îngriji. De atunci, celebritatea a amenajat un spațiu special pentru păsări pe proprietatea de lux, de 6 milioane de lire sterline, pe care o deține.

Astăzi, fostul mijlocaș al echipei Manchester United și al Angliei are cel puțin 8 păsări, după cum se poate observa într-un material video publicat pe Instagram, la începutul săptămânii. David Beckham le-a dezvăluit internauților cum și-a petrecut dimineața pe terenul locuinței din Cotswolds.

„Vreau să spun că emoția de a găsi ouă este destul de uimitoare”

David Beckham a dat drumul găinilor din coțet, în orele dimineții, păsările urmărindu-l apoi prin curte. Fostul fotbalist a filmat totul cu camera de la telefon, apoi a publicat videoclipul pe pagina lui de Instagram. Terenul din jurul gospodăriei sportivului arată superb.

Partenerul de viață al Victoriei Beckham le-a povestit internauților cât de fericit a fost când a luat primul ou de la găinile din propria lui curte. Fostul fotbalist acordă o importanță deosebită păsărilor lui, dezvăluind chiar că și-a cumpărat o carte despre cum se întrețin găinile.

„Vreau să spun că emoția de a găsi ouă și de a afla de ce au nevoie păsările este destul de uimitoare (…). Avem deja ce trebuie pentru micul dejun”, a spus recent David Beckham.

Când și cum s-a retras David Beckham din fotbal

După ce a jucat fotbal profesionist timp de 21 de ani, David Beckham s-a retras oficial din fotbal în 2013. El a anunțat decizia pe 16 mai 2013, spunând că va renunța la sport la sfârșitul sezonului fotbalistic francez. Ultimul meci l-a jucat pe 18 mai, în cadrul echipei Paris Saint-Germain.

Într-un documentar privind cariera lui, David Beckham a explicat că momentul părăsirii terenului l-a făcut ca, pentru puțin timp, să își piardă controlul. Nu a mai putut respira și nu și-a mai putut gestiona emoțiile. Dar, indiferent de ce simțea, știa că a luat decizia corectă de a nu mai juca fotbal.

De-a lungul carierei sale, David Beckham a jucat pentru Manchester United, Preston North End, Real Madrid, LA Galaxy, AC Milan și Paris Saint-Germain.