Cu ce se ocupa Cătălin Măruță, în tinerețe. ”Am făcut-o fără bani, dar îmi plăcea!”

Cu ce se ocupa Cătălin Măruță, în tinerețe. ”Am făcut-o fără bani, dar îmi plăcea!”

Cunoscutul prezentator al emisiunii La Măruță, ce face acum show pe marele post de televiziune PRO TV, a dus o viață grea în timpul tinereței lui. Chiar de muncea fără bani, acesta era bucuros.

Cu ce se ocupa Cătălin Măruță, în tinerețe

Prezentatorul emisiunii, ”La Măruță”, a postat recent un post pe pagina sa de Instagram, unde mărturisește cum a fost viața lui înainte de a intra în televiziune. Acesta înainte să fie cunoscut în toată România, s-a descurcat destul de greu în timpul tinereții sale. A muncit mult ca să fie independent financiar, încă din anii studențești.

”Am lucrat ca DJ în discotecă și apoi în radio. Am făcut-o fără bani, îmi placea la nebunie. Și acum îmi place să văd că lumea se distrează în jurul meu, mă umple de energie acest sentiment.”, spune acesta într-un post pe pagina sa de socializare.

În timp ce acesta lucra ca DJ, fără să fie neapărat plătit, a avut și un job part-time la o clinică medicală. Împărțirea pliantelor pe stradă i-au adus de fapt, primi bani câștigați. Cătălin Măruță a avut în tinerețea sa, nu mai puțin de cinci joburi din care acesta încerca să își satisfacă dorințele vestimentare.

 Cu ce se ocupa Cătălin Măruță, în tinerețe. ”Am făcut-o fără bani, dar îmi plăcea!”
Cu ce se ocupa Cătălin Măruță, în tinerețe. ”Am făcut-o fără bani, dar îmi plăcea!”

Ce a făcut Măruță cu primul salariu?

În ani lui de tinerețe, când acesta a început să lucreze, menționează că și-a cumpărat o geacă din primii bani câștigați. Banii nu l-au făcut să uite de cei din jur, așadar i-a făcut și mamei sale un cadou. Cu toate că acum conduce o emisiune de succes pe postul de televiziune Pro TV, acesta este foarte modest.

”Eram foarte exaltat, normal, si am cheltuit impulsiv, asa cum faci cu primul salariu. Mi-am cumpărat o geacă ce îmi plăcea la nebunie, dar i-am luat și mamei mele o eșarfa frumoasa”, a declarat prezentatorul, conform ziare.com

Cătălin Măruță a studiat în cadrul Facultății de Drept, ce se afla la Universității Nicolae Titulescu. Pe timpul acesta s-a angajat la un post de radio, iar mai târziu la TV Super Nova. După ce a trecut cu succes unele probe, acesta a ajuns în cadrul Televiziunii Române la Trupa DP 2. Acum este prezentatorul emisiunii de divertisment La Măruță, fostul Happy Hour pe care l-a prezentat din data de 22 septembrie 2007.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI