Cu ce s-a răsfățat Doinița Oancea după despărțirea de iubit. Imaginile arată că o duce bine FOTO EXCLUSIV

Cu ce s-a răsfățat Doinița Oancea după despărțirea de iubit. Imaginile arată că o duce bine FOTO EXCLUSIV
Cum își petrece Doinița Oancea timpul după despărțirea de iubit

Doinița Oancea vrea să se concentreze pe micile plăceri din viață după o despărțire dureroasă! Vedeta o duce foarte bine de când și-a luat adio de la iubit și se vede că încearcă să își schimbe complet viața! Cunoscuta actriță a decis să meargă, de curând, într-un loc inedit.

Ce face Doinița Oancea după despărțirea de iubit

Doinița Oancea și Adrian Călin formau un cuplu de 5 ani și toată lumea credea că vor ajunge împreună în fața altarului. Cei doi erau extrem de admirați, dar foarte discreți, așa că vestea separării a venit ca un fulger pentru fanii ce își doreau să o vadă pe actriță îmbrăcând rochia de mireasă.

Vedeta a primit din partea partenerului său inelul de logodnă, așa că Doinița Oancea și Adrian Călin urmau să se căsătorească în viitorul apropiat. Din păcate, relația lor nu a rezistat și bruneta este din nou singură, dar o duce foarte bine de la separare. Aceasta a decis să aibă parte doar de lucruri bune, așa că s-a răsfățat ori de când ori a prins ocazia.

Încă de când este o femeie singură din nou, Doinița Oancea și-a cumpărat un bolid de lux pentru a se asigura că se bucură de tot confortul atunci când se confruntă cu traficul din București. Bineînțeles, nu toată lumea își permite un Mercedes A180, dar actrița a strâns o mică avere de-a lungul carierei sale și a decis ca acum să se reinventeze.

Unde a fost văzută Doinița Oancea. Cum se răsfață

Se spune că o despărțire schimbă total o reprezentantă a sexului frumos, așa că Doința Oancea nu se abate de la regulă. Aceasta a început să frecventeze o locație de lux pe care vedetele o adoră, demonstrând că își dorește o schimbare totală și vrea să se pună cât mai repede pe picioare după separarea dureroasă de Adrian Călin, bărbatul ce ar fi trebuit să îi devină soț.

Mai nou, pe vedetă au surprins-o fotoreporterii Impact în exclusivitate la clinica ELIADE, loc frecventat și de Răzvan Simion, co-prezentatorul de la Neatza. Se pare că locația este preferată de persoanele publice, așa că nu este de mirare că actrița a apelat la specialiștii de acolo.

Totuși, aceasta a părut destul de nedumerită de toate cele întâmplate în momentul în care a ieșit din clinică, așa că și-a folosit imediat telefonul pentru a se informa. Doinița Oancea nu a scos capul din dispozitiv până când nu a ajuns la mașină și a plecat din locul respectiv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI