Cu ce nativ să te căsătorești în funcție de zodie. Mihai Voropchievici îți spune cu cine te potrivești

de: Corina Oprea
30 07. 2023

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile ce se potrivesc cel mai bine. Numerologul a explicat cu cine trebuie să ne căsătorim, în funcție de zodie. Află care sunt zodiile compatibile și cine ar trebui să ne fie partener de viață. Previziuni complete pentru toți nativii.

Cu cine trebuie să te căsătorești

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile ce se potrivesc și pot forma o familie. Conform numerologului, acești nativi sunt compatibili și ar trebui să se căsătorească, pentru că relațiile lor chiar vor rezista timpului.

Berbecul și Săgetătorul sunt două zodii de foc, care se potrivesc de minune din toate punctele de vedere. Berbecul are o personalitate puternică, un caracter special, gata să îl tempereze pe partener în orice situație.

Taurul și Racul sunt familiști convinși, care luptă pentru fericirea lor cu orice preț. Ambii nativi sunt blânzi, loiali și nimic nu îi poate face să dea înapoi din mariajul în care au intrat. Sunt persoane statornice, cărora le place să se simtă confortabil în locul în care se află.

Zodiile compatibile

De la Mihai Voropchievici aflăm că Gemenii și Vărsătorul fac o casă bună și se înțeleg de minune. Sunt firi libertine, cărora nu le place să fie ținute într-o colivie. Din exterior pare superficială, dar relația lor este cât se poate de strânsă și serioasă, o legătură în care domnesc iubirea și respectul.

Leul și Balanța se potrivesc de minune. Luminează orice loc în care merg și reușesc să atragă atenția prin simpla lor prezență. Se bazează unul pe celălalt și sunt mereu acolo unul pentru celălalt, chiar și în situațiile în care unul dintre ei greșește.

Fecioarele și Capricornii sunt foarte încrezătoare și fac echipă bună. Sunt dedicați față de familie și tot ce își doresc este liniște. Nu le place să își complice existența și cearta sau înșelatul nici nu există în vocabularul lor.

Compatibilitatea dintre Scorpion și Pești este puternică, poate cea mai puternică din zodiac. Cei doi nativi se înțeleg de minune, printr-o simplă privire. Se ajută reciproc și au o bunătate ieșită din comun, cu care surprind ori de câte ori o demonstrează.