Cu ce fostă vedetă PRO TV s-a iubit Iulia Vântur! Cătălin Măruță a aflat adevărul după ce l-a invitat la emisiunea lui VIDEO

Cu ce fostă vedetă PRO TV s-a iubit Iulia Vântur! Cătălin Măruță a aflat adevărul după ce l-a invitat la emisiunea lui VIDEO
Cu ce fostă vedetă PRO TV s-a iubit Iulia Vântur!

Iulia Vântur s-a iubit cu o fostă vedetă de la Pro TV și puțini cunosc acest lucru. Dezvăluirea a fost făcută chiar de vedeta în cauză, invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, „Acasă la Măruță”. Iată cum s-au înțeles cei doi, dar și ce crede acum despre Iulia Vântur, iubita lui Salman Khan.

Cu ce fostă vedetă PRO TV s-a iubit Iulia Vântur

Iulia Vântur s-a iubit cu Bogdan Vlădău. Dezvăluirea a fost făcută chiar de acesta, în podcastul lui Cătălin Măruță. Cântărețul a mărturisit că s-a iubit cu Iulia Vântur și și-a spus părerea despre acesta, de altfel o părere foarte bună.

„Bogdan Vlădău: Am avut o relație foarte frumoasă (n.r- cu Iulia Vântur), foarte scurtă ce-i drept, pentru că… Da… un om foarte mișto din toate punctele de vedere.

Gina Chirilă: Dar eu nu am probleme cu trecutul.

Bogdan Vlădău: A fost un trecut tumultuos, ce-i drept”, au mărturisit cei doi, în timpul interviului”, a fost dezvăluirea făcută în podcastul lui Cătălin Măruță.

Bogdan Vlădău și soția lui, despre gelozia în cuplu

Recent, Bogdan Vlădău și actuala sa soție, Gina Chirilă, au vorbit despre gelozia în cuplu. Cei doi au mărturisit că sunt geloși, deși se lucrează pentru scăpa de această frică.

„Cătălin Măruță: Gelozia intervine la voi câteodată?

Gina Chirilă: Da.

Bogdan Vlădău: Normal, sigur că da.

Cătălin Măruță: Păi de ce? Tu de ce să fii geloasă? Nu vezi ce frumoasă ești, ce bine arăți?

Gina Chirilă: Lucrez la asta. Uite, am studiat Psihologia și în psihologie se spune că de fapt am o problemă cu mine, de asta aș fi geloasă.

Asta e adevărat, lucrez la asta, sunt mult mai bine acum, dar tot sunt geloasă. Nu făceam crize mari, dar eram geloasă, da. Era și cazul, adică…Bogdan Vlădău!

Bogdan Vlădău: Și eu sunt gelos, dar mă manifest mai puțin vehement. Dacă îmi zice pe numele meu, clar e supărată.

Cătălin Măruță: Ea e mai vehementă? Câte telefoane ți-a spart în 10 ani? Fii sincer!

Bogdan Vlădău: Măi, niciunul. Ai să râzi, eu i-am spart ei un telefon din greșeală”, a fost dialogul purtat între Bogdan Vlădău, Gina Chirilă și Cătălin Măruță, în direct, la TV.

Gina Chirilă, experiență șocantă într-un club

Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, este de profesie model. Ea a povestit una dintre experiențele petrecute într-un club din China, unde i se puseseră droguri în băutură.

„Eu am plecat la 19 ani în China singură, așa am început, dar tot răul spre bine, am acumulat foarte multă experiență. Se întâmplă și în Europa, nu doar acolo, și este important să tragem un semnal de alarmă. Mi s-au pus droguri în băutură, în club. Noroc că am știut cum să gestionez situația. M-am dus acasă, altfel nu știu ce s-ar fi întâmplat.

Fiind o fată care nu consumă așa ceva, am simțit că nu prea mai sunt eu. După am auzit povești, la modul fete care au dispărut de tot, au fost răpite. Un băiat a fost răpit timp de o săptămână, apoi a fost lăsat pe marginea drumului, habar nu are ce i s-a întâmplat. Băieți, fete, nu contează”, a povestit Gina Chirilă.