Cu ce bani trăiește Liviu Dragnea, de fapt. Toată averea lui a fost pusă sub sechestru

Cu ce bani trăiește Liviu Dragnea, de fapt. Toată averea lui a fost pusă sub sechestru
Cu ce bani trăiește Liviu Dragnea, de fapt. Toată averea lui a fost pusă sub sechestru

Liviu Dragnea a ieșit din închisoare, după ce magistrații Tribunalului Giurgiu i-au acceptat cererea de eliberare condiționată.

Cu ce bani trăiește Liviu Dragnea, de fapt

Acum, fostul om politic vrea să se concentreze pe starea lui de sănătate, despre care apropiații au spus că este precară, acuzând penitenciarul în care Liviu Dragnea a stat că nu se ocupă de acest aspect.

El își va face câteva analize amănunțite, după ce în arest a fost infectat cu covid-19. Recent eliberat, fostul om politic a fost întrebat din ce trăiește, având în vedere că DNA i-a pus sechestru pe avere.

„Cu atâtea sechestre, mai aveţi din ce să trăiţi?”, a fost întrebarea jurnaliștilor pentru Liviu Dragnea.

„Da, sigur, din salariu”, a răspuns el în fața sediului DNA, unde a venit să ia la cunoștință prelungirea sechestrului pe avere în dosarul Tel Drum, în care are calitate de inculpat.

Aflat la sediul DNA, mai mulți oameni s-au adunat pentru a îl huidui, iar alții pentru a îl aplauda.

Între cele două tabere a izbucnit și un conflict, aruncându-se cu iaurt și ouă.

Liviu Dragnea este inculpat în dosarul Tel Drum, fiind acuzat de constituirea unui grup organizat infracțional, abuz în serviciu și instigare la infracțiunea de fals declarații false.

Toată averea lui a fost pusă sub sechestru

DNA i-a pus sechestru pe bunurile mobile și imobile deținute de Liviu Dragnea, pentru a recupera prejudiciul din dosarul, estimat la peste 127 de milioane de lei.

Pentru fostul șef PSD, s-a instituit sechestru asigurator și poprire asiguratorie până la concurența sumei de 127.547.366 de lei „asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile, acţiunilor şi părţilor sociale deţinute de acesta în cadrul persoanelor juridice de drept privat, asupra sumelor de bani din conturile bancare, precum şi asupra sumelor de bani datorate acestuia cu orice titlu, de către terţe persoane, inclusiv sumele datorate cu titlu de chirie”.

Câți bani avea în 2019

Totodată, s-a instituit sechestru pe o sumă de 63.000 de lei, pe care a luat-o prin promisiunea de vânzare-cumpărare. Potrivit declarației de avere publicată în iunie 2019, Dragnea deține un apartament de 80 de metri pătrați și un spațiu comercial în Turnu Măgurele.

El are două mașini, o Skoda Superb și un BMW X5. El a împrumutat Hotel Turris din Turnu Măgurele cu 80.710 euro și 450.110 lei.

În contul bancar, Liviu Dragnea adunse la acel moment 184.988 lei. În plus, el încasa înainte de condamnare un salariu anual de 153.384 lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI