Cu ce a apărut Diana Șoșoacă la protestele de ieri. Jandarmeria a crezut că nu vede bine ce ține în mâini

Cu ce a apărut Diana Șoșoacă la protestele de ieri. Jandarmeria a crezut că nu vede bine ce ține în mâini
Diana Șoșoacă, apariție șocantă la protestele de ieri. Ce ținea în mâini?

Diana Șoșoacă a fost din nou prezentă la manifestațiile anti-restricții. Cu ce a apărut la protestele din cadrul zilei de ieri? Jandarmeria a fost nedumerită cu privire la ce ținea fostul membru al partidului AUR în mâini.

Proteste anti-restricții: Diana Șoșoacă, apariție șocantă la manifestațiile de ieri

Șirul manifestațiilor anti-restricții cuprind din nou orașele mari ale României. Diana Șoșoacă s-a alăturat în cursul zilei de duminică oamenilor de Buzău. Concret, fosta membră a partidului AUR a stat alături de un grup de aproximativ 30 de protestatari față de restricțiile impuse în contextul pandemiei.

Aceasta a ținut discursurile cu care deja românii sunt obișnuiți, dar ceea ce a șocat a fost apariția sa cu un sac negru în mână în care a susținut că sunt puși cei care mor de coronavirus.

Un număr de 60 de persoane, printre care adolescenți și copii, au protestat mărșăluind prin oraș, însoțiți de jandarmi, oprindu-se cu toții pe platoul din fața Prefecturii. Cei de la fața locului au intonat ”Hristos a înviat!”, dat fiind faptul că tot ieri a fost sărbătorit Paștele catolic, ulterior și-au continuat traseul pe principalul bulevard al orașului.

Senatoarea susține că „nu există pandemie”

„Am fost la Iaşi. Există judeţe în care nu exista restrictii. Romania nu trebuie sa renunte la proteste, din contra, trebuie sa le intensifice. Revendicarile sunt foarte clare: renuntarea la restrictii. Acestea sunt neconstitutionale şi nelegale. Românii vor libertatea de a se duce la munca, la scoala, renuntarea la intentia de a vaccina copiii. Cum isi permite Guvernul ăsta sa oblige orice actiune legata de vaccinare? Numai eu cu colegii avocati si cu oamenii din popor cred ca am depasit 100 de dosare penale impotriva lor. Trebuie sa se revina la redeschiderea horeca, a gradinitelor. Nu există pandemie”
Diana Şoşoacă (Sursa: live Facebook)

În zilele de vineri și sâmbătă senatoarea care s-a autodelegat liderul protestatarilor anti-restricții din România a continuat să strige sus și tare faptul că la noi în țară nu există pandemia. Aceasta a fost prezentă la Iași în zilele precizate, ulterior a ajuns la Buzău pentru a-și continua „misiunea”.

  • Gândurile premierului României despre proteste

„Acolo unde nu se respectă legea voi fi intransigent. Nimeni nu este mai presus de lege. Din păcate, avem şi parlamentari, politicieni, care instigă la nerespectarea legii. Cred că aici este o problemă morală pentru aceşti oameni, sunt parlamentari, fac legi pentru România, dar nu respectă legislaţia în vigoare. Nu am o problemă cu protestele (…), dar să o facă respectând legea. Să poarte mască, este tot ceea ce le cer”, a detaliat Florin Cîțu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI