CTP și Cosmin Prelipceanu, în emisiuni separate. Ce s-a întâmplat la Digi 24

CTP și Cosmin Prelipceanu, în emisiuni separate, la Digi 24

CTP, invitatul permanent al lui Cosmin Prelipceanu, nu va mai apărea, de acum înainte, în emisiunea sa, ”Jurnal de seară”. Gazetarul va continua colaborarea cu postul Digi 24. Ce s-a întâmplat?

CTP și Cosmin Prelipceanu, în emisiuni separate. Ce s-a întâmplat la Digi 24

Cristian Tudor Popescu (CTP), nu va mai apărea joia în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu, ”Jurnal de seară”, unde, în ultimii cinci ani, a fost învitat permanent. Jurnalistul a confirmat informația pentru paginademedia.ro. Întrebat care sunt motivele care au stat la baza deciziei sale, CTP a declarat că nu comentează. Cât despre când a fost luată hotărârea, gazetarul a spus: ”săptămâna trecută”.

CTP și Cosmin Prelipceanu, în emisiuni separate. Ce s-a întâmplat la Digi 24
CTP nu va ma apărea, de acum încolo, în emisiunea ”Jurnal de seară” de la Digi 24

„De acum înainte, mă puteți vedea vineri seara, la Digi 24, și în cursul săptămânii, în intervenții ad-hoc, atunci când este cazul”, a spus CTP.

„Nu comentez nimic despre această schimbare, cu excepția comunicării ei, astfel încât publicul să știe unde mă poate vedea. Am dreptul la acest răspuns: nu comentez”, a răspuns CTP, fiind întrebat care sunt motivele schimbării.

”To răul spre bine”

Așadar, ruptura s-a produs, iar CTP poate fi văzut, de acum încolo, vineri seară, tot la Digi 24, și în cursul săptămânii, în intervenții neprevăzute, când va fi cazul. Trebuie menționat că hotărârea jurnalistului vine la scurt timp după ce acesta l-a criticat pe Cosmin Prelipceanu pentru atitudinea avută în emisiunea în care a invitat-o pe Gabriela Firea, susținând că nu a făcut decât ”să tacă asurzitor și să dea din cap aprobator”. De asemenea, după acel moment, CTP a avertizat că dacă episodul va fi cu repetiție, va încheia colaborarea cu postul de televiziune.

„Stimaţi telespectatori Digi24, nu ne mai putem întâlni mâine-seară, joi, la ora 21.00, aşa cum nu ne-am întâlnit nici joia trecută, dar ne-am întâlnit în ultimii cinci ani. Tot răul spre bine. De acum înainte, în fiecare vineri, tot de la ora 21.00, voi fi invitatul tinerei şi talentatei jurnaliste Digi24 Alina Manolache, în noua emisiune intitulată «Cap limpede»“. De asemenea, Digi24 a anunţat printr-un comunicat noua producţie: „Vineri seara, între 21.00 şi 22.00, Alina Manolache şi Cristian Tudor Popescu trag linie şi analizează evenimentele petrecute în săptămâna respectivă”, comentariul jurnalistului de pe Republica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI