CTP s-a dezlănțuit la adresa Dianei Șoșoacă. Așa ceva rar citești: ”Este molozul minţii”

CTP s-a dezlantuit la adresa Dianei Sosoaca

Cristian Tudor Popescu nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa avocatei Dianei Șoșoacă. Ce a avut de spus Cristian Tudor Popescu despre senatorul AUR, după confruntarea politicianului cu ministrul Sănătății Vlad Voiculescu din curtea Institutului Marius Nasta din București. Așa ceva rar citești: ”Este molozul minţii”. Ce anume l-a indignat pe reputatul jurnalist.

CTP s-a dezlănțuit la adresa Dianei Șoșoacă

Cristian Tudor Popescu și-a obișnuit fanii cu stilul său direct și tranșant de a spune lucrurilor pe nume. Recent, reputatul ziarist a avut o reacție dezlănțuită la adresa Dianei Șoșoacă. Jurnalistul a spus că senatorul AUR face tot posibilul pentru a atrage atenția, prin comportamentul și acțiunile sale controversate.

„Această doamnă se deplasează de colo colo şi suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puţină din această ţară. Doamna Şoşoacă se duce ţintit către acest electorat, oameni cu discernământ foarte redus, care nu înţeleg un lucru elementar, pentru că altfel nu ar mai băga-o în seamă, şi anume că doamna este parlamentar. Păi dacă eşti senator poţi să-l chemi pe ministrul în curtea căruia te-ai dus să te baţi în mod absurd.

Este molozul minţii să apreciezi un om care se incaieră cu oamenii de ordine, care au un regulament de funcţionare. Ce vină au oamenii ăia? Ea se ceartă cu jandarmii, îi insultă, se bagă în ei aşteptând să o împingă cineva, să se întâmple ceva ca să urle cum este ea atacată, cum se urmăreşe să fie omorâtă de Guvern şi de oculta mondială. Trebuie să ai minte foarte puţină ca să iei de bun ce face acest personaj.” a declarat Cristian Tudor Popescu la Europa FM.

Ce spune Cristian Tudor Popescu despre Diana Șoșoacă

CTP s-a dezlănțuit la adresa Dianei Șoșoacă. Mai mult de atât, Cristian Tudor Popescu susține că avocata Diana Șoșoacă face ce face pentru a reuși să atragă capital politic „din partea oamenilor cu minte puţină”. Jurnalistul acuză controversatul senator de faptul că ar „face pe victima” și condamnă acțiunile Dianei Șoșoacă din mediul politic:

„Nu mai este avocata de pe stradă, a fost aleasă parlamentar, ca senator independent poate să interpeleze, există această procedură. Ori dânsa nu face uz de toate aceste mijloace democratice din Parlament pentru a critica şi a pune întrebări incomode Guvernului, ci se duce pe la porţile instituţiilor. Ori cât de oligofren să fii să iei un astfel de demers drept luptă pentru cauza poporului împotriva trădătorilor de ţară?” a adăugat jurnalistul Cristian Tudor Popescu pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI