CTP, reacție uluitoare după moartea lui Alexandru Arșinel: ‘Așa-zisul comic intenționa să putrezească la Teatrul de Revistă’

CTP, reacție uluitoare după moartea lui Alexandru Arșinel: ‘Așa-zisul comic intenționa să putrezească la Teatrul de Revistă’
Cristian Tudor Popescu, reactie furibunda dupa moartea lui Alexandru Arsinel. Nu facea sa rada decat curcile

Moartea lui Alexandru Arșinel a îndoliat o țară întreagă, după ce marele actor și-a dat obștescul sfârșit în seara zilei de joi, 29 septembrie. Starul fusese internat în spital, de mai bine de două săptămâni, cu grave probleme de sănătate. Ce mesaj incredibil a postat Cristian Tudor Popescu după decesul artistului.

CTP, reacție ironică după decesul lui Alexandru Arșinel

Cristian Tudor Popescu a reușit, din nou, să șocheze audiența. Controversatul jurnalist a postat un mesaj dur pe rețelele sociale, după evenimentele ce au marcat România în seara zilei de joi, 29 septembrie: moartea celebrului actor Alexandru Arșinel și demisia ministrului Sorin Cîmpeanu.

Reacția ziaristului față de „demisia din viață” a regretatului Arșinel a stârnit controverse în mediul online, după ce CTP a enunțat, în stilul său ironic, că fostul partener de scenă al Stelei Popescu s-ar fi „legat cu lanțuri de scaunul de director la Teatrul de Revistă, în care intenționa să putrezească”.

La începutul anului 2022, Alexandru Arșinel a fost demis din funcția de director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase de către Nicușor Dan, primarul general al Capitalei.

„Ministrul S. Cîmpeanu a fost demisionat din funcție. Maestrul, ba chiar marele maestru, Al. Arșinel a fost demisionat din viață, după ce s-a legat cu lanțuri de scaunul de director la Teatrul de Revistă, în care intenționa să putrezească.

În cazul Cîmpeanu, enunțam un principiu al imposturii. Iată încă unul, inspirat de acest Arșinel: impostura dăinuie, uneori pentru totdeauna. Istoria artelor nu duce lipsă de mucavale perene.

„Nu făcea să râdă decât curcile”

Cristian Tudor Popescu reamintește publicului faptul că regretatul actor Alexandru Arșinel a fost acuzat, acum 9 ani, că ar fi beneficiat de tratament preferențial, primind un transplant de rinichi în aceeași zi în care s-a înscris pe lista de așteptare.

De asemenea, CTP critică felul în care posturile de televiziune s-ar fi raportat la moartea regretatului actor.

În rolul de mort înregistrează așa-zisul comic, care, atârnat în meserie de fusta cu adevărat marii actrițe Stela Popescu, nu făcea să râdă decât curcile, poate cel mai mare succes al carierei sale, comparabil cu cel al vânătorului de rinichi.

Gem ecranele de ode. Există și o artă a ortului popii. Om muri și om vedea nu e mai puțin adevărat decât om muri și om orbi.

Iluzia că moartea și timpul despart grâul de neghină e o iluzie. De unde și putrefacta cugetare „Despre morți numai de bine”, a scris Cristian Tudor Popescu pe pagina lui oficială de Facebook.

În ceea ce-l privește pe Sorin Cîmpeanu, fostul ministru al Educației și-ar fi înaintat demisia, după ce a fost acuzat de plagiat.