CTP, reacție furioasă după meciul Simonei Halep cu Pliskova: ”De ce a mai intrat pe teren?”

CTP, reacție furioasă după meciul Simonei Halep cu Pliskova ”De ce a mai intrat pe teren”

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma, după ce a învins-o în finală pe Karolina Pliskova. Jucătoarea din Cehia a avut probleme medicale și a abandonat la scorul 6-0, 2-1. Este al treilea titlu consecutiv pentru Halep, după cele de la Dubai și Praga. Dar primul de la Roma, acolo unde pierduse precedentele două finale.

Simona Halep poate urca pe locul 1 în lume dacă reușește să câștige și titlul de la Roland Garros

Simona Halep și Karolina Pliskova s-au înfruntat în finala de la Roma

Cunoscut ca un specialist de tenis, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat-o în termeni foarte duri pe Pliskova. A spus că nu înțelege când s-a degradat în așa hal starea de sănătate a Karolinei. Mai ales că ea câștiga fără probleme meciul de duminică, din semifinale, două seturi cu Marketa Vondrousova. În plus, CTP nu înțelege de ce a mai intrat în teren jucătoarea din Cehia, dacă problemele erau așa mari.

„Este straniu ce s-a întâmplat. Nu a arătat în meciul din semifinale că ar avea probleme. Avea ochii roşii şi îşi sufla nasul. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea în nici 24 de ore. De ce a mai intrat pe teren? Până la abandon, ea nu s-a mişcat. Tot ce a lovit a fost de pe loc. A avut un serviciu slab. A cerut şi asistenţă medicală. Nu înţeleg cum i s-a degradat starea în 24 de ore şi de ce a mai intrat pe teren în astfel de condiţii”, au fost criticile pe care CTP i le-a adus Karolinei Pliskova după finala de la Roma.

Pentru titlul de la Roma, Simona Halep primește un cec în valoare de 205.190 de puncte, dar și 900 de puncte în clasamentul WTA. Românca poate ajunge din nou pe locul 1 mondial dacă va reuși să câștige și Roland Garros, competiție care va începe pe 27 septembrie. Simona este favorită unu a competiției.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI