22 nov. 2019 | 13:38

CTP, porecla inedită pe care i-a dat-o lui Iohannis. Cum a ajuns jurnalistul să-l strige

Știri generale
CTP, porecla inedită pe care i-a dat-o lui Iohannis. Cum a ajuns jurnalistul să-l strige
CTP, poreclă inedită pentru Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a primit o poreclă nobilă din partea lui Cristian Tudor Popescu. Cum îi spune acum gazetarul șefului statului? Cum a povestit testul de cultură generală la care a fost supusă Dăncilă la prima dezbatere și ce are să-i reproșeze actulului președinte?

CTP, poreclă inedită pentru Iohannis

Cristian Tudor Popescu a creionat prima dezbatere a lui Dăncilă, moment în care a fost pusă față-n față cu un test fulger. Din păcate, candidatul Partidului Social Democrat la alegerile prezidențiale nu a răspuns corect, astfel că a devenit din nou ținta glumelor fără final. Inteligența, studiile și diplomele afirmate de Viorica Dăncilă sunt din nou sub semnul întrebării. Cristian Tudor Popescu a susținut faptul că PSD ar trebui să-și schimbe numele în πSD, „pentru că π-ul necunoscut dnei Dăncilă va fi ținut minte de toată lumea.”

Gazetarul a afirmat că va urma să facă o analiză mai profundă a dezbaterilor contracandidaților la alegerile prezidențiale azi, 21 noiembrie. De asemenea, acesta a subliniat că Dăncilă a mințit atunci când a spus că a răspuns corect la întrebarea care i-a fost adresată de o jurnalistă. „Nu s-a găsit niciun jurnalist care s-o întrebe: „De ce să vă credem, doamnă candidat? V-ați întâlnit cu presa, meseria noastră e să nu credem pe nimeni, să cerem întotdeauna dovezi și să verificăm”.

CTP, poreclă inedită pentru Iohannis

CTP, poreclă inedită pentru Iohannis

„La zâmbetul ultralarg al Kaiserului Klaus

„Jurnalistul care a adus-o în discuție a comis un act complet în afara eticii meseriei și de un servilism rușinos: a spus că, în întâlnirea paralelă, V. Dăncilă a fost întrebată formula ariei cercului și că a răspuns „raza la pătrat”. A folosit astfel o greșeală a contracandidatei care nu era de față, prin voința lui Iohannis, pentru a-i ridica la fileu președintelui. La zâmbetul ultralarg al Kaiserului Klaus, căci așa s-a comportat actualul președinte cu invitații săi speciali, ca un împărat al republicii, i-a suflat timid, zâmbăreț, aproape șoptit, „dacă vreți să răspundeți…”
Cristian Tudor Popescu (Sursa: republica.ro)

  • Kaiser sau și kaizer, care se pronunță: ‘kai.zăr, este un cuvânt român de proveniență germană care semnifică un titlu de „împărat”. În germană mai există și „Kaiserin”, pentru „împărăteasă”
Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro